Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black
Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black

Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black

 0 reviews

AxissFix AirMaxi Cosi

AxissFix Air Nomad Black autostoel: de eerste autostoel met geïntegreerde airbags

AxissFix AirMaxi-Cosi

AxissFix Air carchair: world's first car seat with built-in airbags
€639,95

Opties

Koop nu
  AxissFix Air

De AxissFix Air tilt de veiligheid van autostoeltjes naar een compleet nieuw niveau. Dit is vanaf nú de standaard. De geïntegreerde airbags zorgen voor essentiële bescherming van het hoofdje en de schouders van het kind. I-Size veiligheid in combinatie met 360° rotatie maakt deze peuter autostoel superveilig en handig! De AxissFix Air wordt geleverd met ISOFIX voor een gemakkelijke en veilige installatie in de auto. Een hele wereld aan veiligheid komt samen in één autostoel. De AxissFix Air is geschikt voor achterwaarts reizen tot 87cm

(circa 2 jaar) en voorwaarts vervoer tot 105cm (circa 4 jaar).

- Geïntegreerde airbags
- i-Size veiligheid
- 360˚ draaibare stoel
- Achterwaarts én voorwaarts

Lengte; 71 cm
Breedte; 57,5 cm
Hoogte; 44,5 cm


.


   AxissFix Air
 

Taking safety to a new level. AxissFix Air sets a new standard in car seat safety. Built-in airbags give crucial protection to your child’s head and shoulders. This toddler car seat combines latest i-Size safety regulation (R129) with 360° swiveling to offer the best ease of use. AxissFix Air comes with ISOFIX for an easy and safe car seat installation. All this in one car seat. You can use it forward-facing or rear-facing (to approx. 2 years up to 87 cm) to suit your child’s stage of development

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.Gratis verzending

Maxi-Cosi Tobi - Robin Red

In de Maxi-Cosi Tobi zit je kind hoger in de auto, zodat het beter naar buiten kan kijken en volop afleiding heeft. Is het tijd voor een dutje, dan zet je het autostoeltje gemakkelijk in één van de vijf comfortabele relaxstanden.

De Tobi is voorzien van een kleurenindicator die aangeeft dat je peuter veilig is vastgezet. De Tobi wordt stevig in de auto bevestigd door middel van de autogordel en een gordelspansysteem.

Misschien is niet elke kleur op voorraad. Voor actuele voorraadstatus en levertijden kunt u met ons contact opnemen op tel.nr. 0412-453517.

 


€249,00