Coming Kids Hanglamp 30/20 cm ruitje 0,5 cm roze
Coming Kids Hanglamp 30/20 cm ruitje 0,5 cm roze Coming Kids Boerenbont Hanglamp 30/20 cm ruitje 0,5 cm roze Coming Kids Mixed boerenbont lampen Coming Kids Lampen

Coming Kids Hanglamp 30/20 cm ruitje 0,5 cm roze

 0 reviews

Altijd gratis verzending in Nederland en België!


Deze hanglamp past perfect bij de kamers en andere accessoire van Coming Kids en heeft een doorsnee van 30 cm en is ca. 20 cm hoog.
 

€39,95

Opties

Koop nu

Coming Kids Hanglamp 30/20 cm ruitje 0,5 cm roze


Deze hanglamp past perfect bij de kamers en andere accessoire van Coming Kids en heeft een doorsnee van 30 cm en is ca. 20 cm hoog.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

K-nuffel playgroud Pirate

De Playground Pirate van K-nuffel is een leuke en spannende omgeving voor uw kind. Op het comfortabele, gewatteerde speelkleed staan vrolijke afbeeldingen van een piraat en zijn boot. Aan de bogen hangen verschillende speeltjes. Het grijpen naar deze speeltjes werkt stimulerend voor uw kind. Het speelkleed wordt geleverd in een handige draagtas.
 
Afmetingen: 90 x 90 cm, hoogte ongeveer 70 cm
€49,95
Op voorraad
Gratis verzending

De Eekhoorn Kluiskast geborsteld betongrijs

​Opbergkast vol legplanken en twee deuren voorzien van grijs metalen greep. De kast is gemaakt van grenen en heeft gemelamineerde legplanken. De kast heeft een stoere geborstelde afwerking en is gespoten in de kleur donkergrijs.
€379,00