Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit
Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

 0 reviews

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit, gemaakt van staaldraad in de vorm van een plus. Leuk voor in de living maar ook voor op de kinderkamer.
€69,95

Opties

Koop nu
Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit, gemaakt van staaldraad in de vorm van een plus. Leuk voor in de woon- maar ook voor op de kinderkamer. Deze tafellamp is gemaakt van staal en heeft de afmetingen B43cm, D10cm, H44cm. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Deze tafellamp is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed.

Stapelgoed Table Lamp Plus Vintage White, made out of steel wire in the shape of a plus. Nice for in the living room but also for in the kids room. This table lamp is made out of steel and has the dimensions of W43cm, D10cm and H44cm. There are no other colors available for this product. This table lamp is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Maxi-Cosi Rodi AirProtect - Deep Blue

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% afhaalkorting!

Naast complete bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant biedt deze autostoel extra bescherming aan het hoofd. De revolutionaire AirProtect®-technologie, speciaal ontwikkeld en gepatenteerd door Maxi-Cosi, vermindert het risico op hoofdletsel met maar liefst 20 procent!

U kunt er direct een koele badstof zomerhoes à Eur. 35,00 bij bestellen, zodat u uw autostoel langer mooi kunt houden.

Misschien is niet elke kleur op voorraad. Voor actuele voorraadstatus en levertijden kunt u met ons contact opnemen op tel.nr. 0412-453517.
€179,00