Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit
Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

 0 reviews

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit, gemaakt van staaldraad in de vorm van een plus. Leuk voor in de living maar ook voor op de kinderkamer.
€69,95

Opties

Koop nu
Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit

Stapelgoed Tafellamp Plus Vintage Wit, gemaakt van staaldraad in de vorm van een plus. Leuk voor in de woon- maar ook voor op de kinderkamer. Deze tafellamp is gemaakt van staal en heeft de afmetingen B43cm, D10cm, H44cm. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Deze tafellamp is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed.

Stapelgoed Table Lamp Plus Vintage White, made out of steel wire in the shape of a plus. Nice for in the living room but also for in the kids room. This table lamp is made out of steel and has the dimensions of W43cm, D10cm and H44cm. There are no other colors available for this product. This table lamp is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

KID'Sleep Kinderwekker Classic Limited Edition

De vrolijke Kidsleep kinderwekker/kleuterklok geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd is om op te staan. Met de Kidsleep kinderwekker leert je kind spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen.
€49,95
Op voorraad