Stapelgoed Krukje Hout
Stapelgoed Krukje Hout Stapelgoed Krukje Hout Stapelgoed Krukje Hout Stapelgoed Krukje Hout

Stapelgoed Krukje Hout

 0 reviews

Stapelgoed Krukje Hout, handig eigentijds krukje om te gebruiken in het interieur, maar ook leuk voor de kids. Voorzien van stempels.
€99,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed Krukje Hout

Stapelgoed Krukje Hout, handig eigentijds krukje om te gebruiken in het interieur, maar ook leuk voor de kids. Voorzien van stempels. Dit krukje is gemaakt van hout en daardoor zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. De afmetingen van dit artikel zijn 48 x 42 x 42 cm. Dit product is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed.

Stapelgoed Stool Wood, handy contemporary stoll to use in the interior, but also fun for the kids. Provided with stamps. This stool is made out of wood and therefore there are no other colors available for this product. The dimensions of this product are 48 x 42 x 42 cm. This item is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Stapelgoed Army Kussen Envelop 50 x 60 cm bruin

Stapelgoed Envelop kussen  van verweerde bruine legerstof.
Super en stevig Envelop kussen met stempel en label met touw met stoere stiksel en knopen, kussen is rondom helemaal dicht doorgestikt.
 
Afmeting: 50 X 60 cm.
 
Handgemaakt in Nederland door Stapelgoed.
€49,95
 
Op voorraad
Gratis verzending

Bopita Babyflex Basic Wood Bed 60 x 120 cm - Brown wash

Babybed Basic Wood (60x120cm) van grenen hout met platte spijlen in de kleur 'brown wash'. Door deze wash zijn de houtnerven nog goed zichtbaar.
Bedbodem is verstelbaar in hoogte, zodra de baby zichzelf kan optrekken aan de spijlen kun je de bodem een stand verlagen zodat het kindje niet zelf uit het bed kan klimmen.
€249,00 €239,00