Stapelgoed Storage bin TOOLS White
Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White

 0 reviews

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten.

€89,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten. Deze opberg trommel bestaat uit blik en hout en is 40 cm bij 50 cm. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Deze opberg trommel is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed. 

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, executed in white with the text "TOOLS". Has a lid made out of wood. Ideal for storage, but can also be used as a seat. This storage bin is made out of tin-plate and wood and has the dimensions of 40 cm by 50 cm. There are no different colors available of this product. This storage bin is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Coming Kids Blok Black Poef

Altijd gratis verzending in Nederland en België!


Deze vierkante kussenpoef is uit de accessoire serie Blok Black van Coming Kids en is voorzien van driehoek met een groot uitroepteken erin.

Afmeting: 40 x 40 x 40 cm.

€79,95
Gratis verzending

Coming Kids Rough Grey kast 2-deurs

Stoere 2-deurskast van het merk Coming Kids, gemaakt van MDF hout afgewerkt met een zijdeglans lak. De kast heeft 2 legplanken en één roede. De deuren van de kast zijn voorzien van een soft close systeem en stoere handgrepen.
€569,00
 
Gratis verzending

Luvion Essential Babyfoon

De Luvion Essential Beeld Babyfoon zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kan houden als jouw baby in zijn wieg ligt. Er kunnen ook extra camera's op worden aangesloten.
€149,00