Stapelgoed Storage bin TOOLS White
Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White

 0 reviews

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten.

€89,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten. Deze opberg trommel bestaat uit blik en hout en is 40 cm bij 50 cm. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Deze opberg trommel is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed. 

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, executed in white with the text "TOOLS". Has a lid made out of wood. Ideal for storage, but can also be used as a seat. This storage bin is made out of tin-plate and wood and has the dimensions of 40 cm by 50 cm. There are no different colors available of this product. This storage bin is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Wishbonebike meegroei 3-in-1 loopfiets / recycled edition

Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. Als ze ongeveer 4 zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.
 
€189,00