Stapelgoed Storage bin TOOLS White
Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White

 0 reviews

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten.

€89,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed Storage bin TOOLS White

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, uitgevoerd in wit met tekst TOOLS. Heeft een deksel van hout. Ideaal voor opbergen, maar kan ook gebruikt worden om op te zitten. Deze opberg trommel bestaat uit blik en hout en is 40 cm bij 50 cm. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Deze opberg trommel is onderdeel van de nieuwe collectie van Stapelgoed. 

Stapelgoed Storage bin TOOLS White, executed in white with the text "TOOLS". Has a lid made out of wood. Ideal for storage, but can also be used as a seat. This storage bin is made out of tin-plate and wood and has the dimensions of 40 cm by 50 cm. There are no different colors available of this product. This storage bin is a part of the new collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Combiflex Half Hoogslaper 90 x 200 met rechte trap

Bij het combiflex-bedsysteem is het “basic bed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar  wens uit te breiden. Van basic bed naar een half hoogslaper met rechte of schuine trap, een hoogslaper, een hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compact bed met rechte of schuine trap of een bedbank.
 
€695,00 €639,00
 
Gratis verzending

Kipkep Woller Warmtekussen - grijs

Het Kipkep Woller Warmtekussen is een warmtekussen gevuld met vlaszaad. Met de Woller op het buikje van de baby zullen darmkrampjes verminderen. De warmte werkt ontspannend. Door de speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje en kan het kussen warmte geven waar het gewenst is. Ook voor grotere kindjes met buikpijn is het ideaal.
Afmeting: 29cm x 14cm

 

€19,95
Op voorraad