Alta Wandrek Whitewash
Alta Wandrek Whitewash Alta Wandrek Whitewash Alta babykamer whitewash Alta kleuren en beslag

Alta Wandrek Whitewash

 0 reviews

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!


Alta Wandrek in de kleur whitewash.
 
€69,95
Op voorraad

Opties

Koop nu

Alta Wandrek


De nerf is zichtbaar door de lichte lak.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

 

Alta Meubelen

H x B x D

Alta Wandrek in kleur Whitewash

20 x 100 x 15


 
De kracht van Alta Meubelen
Alta Meubelen is een Nederlandse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van massief houten kwaliteitsmeubelen naar uw wensen.
 
Massief hout
De Alta Meubelen zijn gemaakt van het krachtige, warme en veelzijdige Scandinavische vurenhout. Dit is een naaldhout van een hoge kwaliteit met het juiste karakter. Dit wordt zorgvuldig geselecteerd om duurzame en massieve meubelen te produceren. Het is een egaal gekleurde houtsoort, in tegenstelling tot het vergelijkbare grenen. De uiterlijke kenmerken van massief vurenhout zijn de houtnerven, noesten en kleine harsgangen.  Dit geeft het meubel een toegevoegde waarde, deze kenmerken verminderen echter niet de waarde van het product.
 
Veiligheid
Alta Meubelen voldoen ruimschoots aan de Europese normen . (EN-716) en hoogslapers (EN-747). Geen uitstekende en scherpe delen en geen schadelijke verfstoffen. .
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Narbonne Bureau

Tijdloze kamer met houten meubelen van mdf, voorzien van een witte dekkende lak op waterbasis (dus kindvriendelijk). De meubelpanelen zijn voorzien van subtiele, verticale groeven. Van de serie Narbonne zijn diverse meubels te verkrijgen waardoor je de kamer naar eigen smaak kunt inrichten met de meubels die passen in de ruimte.
€419,00 €379,00
 
Gratis verzending

Bopita Babyflex Basic Wood Bed 60 x 120 cm - Blue wash

Babybed Basic Wood (60x120cm) van grenen hout met platte spijlen in de kleur 'blue wash'. Door deze wash zijn de houtnerven nog goed zichtbaar.
Bedbodem is verstelbaar in hoogte, zodra de baby zichzelf kan optrekken aan de spijlen kun je de bodem een stand verlagen zodat het kindje niet zelf uit het bed kan klimmen.
€249,00 €229,00