Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast
Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast

Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast

 0 reviews

Bopita Babyflex Mix & Match Schappenrek heeft haakjes waarmee je hem aan de Babyflex Mix & Match kasten kunt bevestigen.
€79,00

Opties

Koop nu
Bopita Babyflex Mix & Match Schappenrek voor kast

Het Bopita Babyflex Mix & Match Boekenrek voor kast is gemaakt voor de kasten uit de Boipta Babyflex serie.
Dit schappenrek past op de 2-deurskast small, 2-deurskast medium en de 3-deurskast. Een ideale opbergkast om spulletjes op te plaatsen.
Je bevestigt dit rek met de haken aan de kast en je creëert daardoor extra opbergmogelijkheden.

Je kinderen hebben op een makkelijke manier hun favoriete spullen binnen handbereik en het staat mooi als accessoire op de slaapkamer.
Erg goed te gebruiken als boekenkast.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!


Art.nr. Bopita Babyflex Mix & Match Afmetingen
219135 11 BOEKENREK VOOR KAST WHITE 160 hoog

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Maxi-Cosi CabrioFix - Black Crystal

In het CabrioFix baby-autostoeltje kan je baby lekker wegdromen. Zonder je baby wakker te maken, verplaats je de lichtgewicht CabrioFix simpel vanuit de auto op een van de kinderwagens of buggy’s van Maxi-Cosi of Quinny.

U kunt er direct een creme kleurige koele badstof zomerhoes à Eur. 32,50 bij bestellen, zodat u uw autostoel langer mooi kunt houden.
 
Misschien is niet elke kleur op voorraad. Voor actuele voorraadstatus en levertijden kunt u met ons contact opnemen op tel.nr. 0412-453517.

€205,00
 
Gratis verzending

Vipack Alex nachtkastje

Het Alex nachtkastje is perfect te combineren met het Alex eenpersoons kinderbed. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook wat betreft formaat. De hoogte van het nachtkastje sluit namelijk perfect aan bij het bed.
€154,00