Flemish stone grey bed 60x120
 

Flemish stone grey bed 60x120

 0 reviews

Flemish stone grey bed 60x120 Het Flemish Stone Grey kinderbed (60x120cm) heeft een tijdloos en klassiek design. Het bedje wordt geleverd met een Beide spijlenzijden hebben een anti-bijtrand zodat uw kind niet op het hout kan bijten. Deze anti-bijtrand verzekert de veiligheid van uw kind en verlengt de duurzaamheid van het bedje.
€445,95

Opties

Koop nu
Flemish stone grey bed 60x120

Een prachtig bedje in de kleur flemish stone van childwood. De strakke en tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat het bedje in elke kamer een plaatsje vindt.
De lattenbodem is verstelbaar op drie verschillende hoogtes.

Het bedje heeft 2 gesloten zijden aan het hoofd- en voeteneinde en 2 spijlen zijden. Beide spijlen zijden hebben een bijtrand zodat je kindje niet op het hout kan bijten. De bijtrand zorgt ervoor dat het bedje langer mee kan en het is veiliger voor je kindje.

-Afmeting: 95x72x126 (hxbxd)
-Matrasmaat: 60x120
-Materiaal: meubelplaat en MDF
-Kleur: stone grey
-Bedje inclusief lattenboden (15 latten)

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Basic Wood Nachtkastje White Wash

Basic Wood is een serie grenen meubelen met een white wash te combineren met opbergbakken in diverse houtkleuren. De opbergbakken zijn voorzien van cijfer- en lettercombinaties in wit voor een extra speels effect. De achterzijdes van de bakken zijn zonder deze cijfers/letters, dus afwisseling is mogelijk.  Van Basic Wood is zowel een baby als tienerlijn verkrijgbaar. 

Dit Bopita Basic Wood Nachtkastje wordt geleverd exclusief de mini bakjes deze kunt u er direct bij bestellen.
€119,00 €109,00
 
Gratis verzending

Purple Frog Marshmallow Big Honeysuckle Pink

Marshmallow Big Honeysuckle pink

Elk kind schommelt graag het heerlijke gevoel van zweven, hoog in de wolken. Kriebels in je buik, je voeten bungelen vrij en een vrolijke schaterlach. Een schommel verveelt nooit, al eeuwenlang zorgt hij voor dagelijkse vele uren speelplezier. Ook wij volwassenen willen het kind in ons terugvinden en schommelen is de perfecte manier. Even je hoofd legen, je gedachten vleugels geven en je vrij als een vogel voelen met een glimlach op je gezicht en je hoofd helder, kan je de hele wereld weer aan.
€79,95
Op voorraad