Flemish stone grey bed 60x120
 

Flemish stone grey bed 60x120

 0 reviews

Flemish stone grey bed 60x120 Het Flemish Stone Grey kinderbed (60x120cm) heeft een tijdloos en klassiek design. Het bedje wordt geleverd met een Beide spijlenzijden hebben een anti-bijtrand zodat uw kind niet op het hout kan bijten. Deze anti-bijtrand verzekert de veiligheid van uw kind en verlengt de duurzaamheid van het bedje.
€445,95

Opties

Koop nu
Flemish stone grey bed 60x120

Een prachtig bedje in de kleur flemish stone van childwood. De strakke en tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat het bedje in elke kamer een plaatsje vindt.
De lattenbodem is verstelbaar op drie verschillende hoogtes.

Het bedje heeft 2 gesloten zijden aan het hoofd- en voeteneinde en 2 spijlen zijden. Beide spijlen zijden hebben een bijtrand zodat je kindje niet op het hout kan bijten. De bijtrand zorgt ervoor dat het bedje langer mee kan en het is veiliger voor je kindje.

-Afmeting: 95x72x126 (hxbxd)
-Matrasmaat: 60x120
-Materiaal: meubelplaat en MDF
-Kleur: stone grey
-Bedje inclusief lattenboden (15 latten)

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Silver Brown - Farmer Deep Anthracite

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€699,00