Flexa Baby Matras en matrashoes - ovaalvorm - 70 x 140 cm
Flexa Baby Matras en matrashoes - ovaalvorm - 70 x 140 cm Flexa Matras en matrashoes ovaal 70 x 140 cm

Flexa Baby Matras en matrashoes - ovaalvorm - 70 x 140 cm

 0 reviews

FLEXA Baby matras met matrashoes.
Matrasmaat ovaal ca. 69,5 x 139,5 x 8 cm. 

Kleur: creme. Vulling: 6 cm koudschuim 38 kg + 2 cm visco elastisch met golfprofiel 50 kg. Incl. ovaalvorm hoeslaken in 100% katoen. Oeko-Tex Klasse 1.
€119,00

Opties

Koop nu
Flexa Baby Matras en matrashoes - ovaalvorm - 70 x 140 cm
 
FLEXA Baby matras met matrashoes. 
  • Matrasmaat ovaal ca. 69,5 x 139,5 x 8 cm. 
  • Kleur: creme.
  • Vulling: 6 cm koudschuim 38 kg + 2 cm visco elastisch met golfprofiel 50 kg.
  • Incl. ovaalvorm hoeslaken in 100% katoen.
  • Oeko-Tex Klasse 1.
  
Over Flexa

Gestart in Denemarken in 1972, FLEXA gespecialiseerd in ontwerp, productie en verkoop van Scandinavische interieuroplossingen voor Kids.
 
WIJ ONTWERPEN
Wij ontwikkelen complete, moderne Scandinavische interieurs voor baby's en kinderen.  Alle FLEXA producten zijn ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden, die zich aanpast, groeit en veranderd aan de lopende behoeften van kinderen. Wij maken gebruik van de kennis over kinderen om werelds beste, functionele, speelse en duurzame ruimte oplossingen te creëren tegen betaalbare prijzen.
 
WIJ MAKEN
Onze productiefaciliteit in Europa heeft meer dan 200 toegewijde en vakbewame medewerkers die zorgen voor de hoogste kwaliteit kindermeubilair. In onze 3 Europese fabrieken produceren wij bedden en kasten in grenen, berken en MDF. In Azië hebben we onze eigen inkoop, en textielproductie. Dit zorgt voor onze eigentijdse en speelse collectie textiel, welke voldoet aan de strenge eisen van niet giftige- en milieuvriendelijke materialen.
 
WIJ DISTRIBUEREN
FLEXA speciaalzaak
De eerste FLEXA winkel werd geopend in 1999 in Nice, Frankrijk en onze retail afdeling is inmiddels uitgegroeid tot de grootste keten in kinderkamer oplossingen. Tegenwoordig hebben we meer dan 140 speciaalzaken gevestigd in Europa, Azië, Noord-Afrika en Hawaii. Dagelijks geven onze toegewijde en deskundige partners tekst en uitleg aan ouders, over de best mogelijke ruimte oplossingen voor hun kinderen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Isoki Madame Polly Bag in Avalon Tan

De Madama Polly verzorgingstas is een populaire Isoki baby tas die perfect is voor moeders van tweelingen of oudere kinderen, of van mama's die op zoek zijn naar een chiqued en stijlvolle verzorgingstas met heel veel ruimte.
€139,95
 
Op voorraad
Gratis verzending

Venicci Pure Ocean Blue

De Venicci kinderwagen beschikt over alle gemakken vanaf de geboorte van je kindje tot 4 jaar. De eerste 6 maanden is de Venicci kinderwagen te gebruiken in combinatie met de reiswieg. De reiswieg beschikt over een heerlijk zacht matras, die vanaf 4 maanden een stukje verhoogd kan worden zodat uw kindje meer zicht heeft. De kap van de reiswieg is extra groot en beschikt over luchtventilatie.
€929,00