Silvana Mijn Eerste Kussen
 

Silvana Mijn Eerste Kussen

 1 review

Altijd gratis verzending in Nederland en België!


Het heerlijke zachte kussen voor de allerkleinsten, geschikt vanaf 2 jaar

€34,95
Op voorraad

Opties

Koop nu

Silvana Mijn Eerste Kussen
Het heerlijke zachte kussen voor de allerkleinsten, geschikt vanaf 2 jaar


Gebruikt jouw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij/zij juist het handje of de deken als steun? Dan is je kindje toe aan een eigen kussen.

Natuurlijk mag het kussen niet te dik zijn en is een goede wasbaarheid een vereiste. En wat geeft nog een geruster gevoel: je kind kan er dwars doorheen ademen! Mijn Eerste Kussen is voorzien aan al deze eisen en geven jou en jouw kindje een veilig gevoel.
 

Buitenkant:

3D-weefsel voor goede dooradembaarheid en een goede vocht- en warmte regulatie met een binnenhoes van 100% katoen

Vulling:

zachte synthetische slaapbolletjes

Maten:

60x70 cm

Reviews

-

Silvana Mijn Eerste Kussen is heel erg geschikt voor peuters! Mijn zoontje van 2 kan vrij door de lichte stof ademen. Een echte aanrader!

Gratis verzending

Vipack Emma Rolcontainer met 2 lades

Vipack Emma Rolcontainer met 2 lades behoort tot de kinderkamer Emma van Vipack. Dit kastje kan u zowel los in de kamer plaatsen als onder het bureau. 

Het kastje staat op wieltjes en kan dus eenvoudig verplaatst worden. Zo heeft u extra opbergruimte in de kinderkamer. Dit kastje is bruin van kleur en heeft twee grijze lades en een open opbergvak.
€230,00
 
Gratis verzending

Venicci Soft Black

De Venicci kinderwagen beschikt over alle gemakken vanaf de geboorte van je kindje tot 4 jaar. De eerste 6 maanden is de Venicci kinderwagen te gebruiken in combinatie met de reiswieg. De reiswieg beschikt over een heerlijk zacht matras, die vanaf 4 maanden een stukje verhoogd kan worden zodat uw kindje meer zicht heeft. De kap van de reiswieg is extra groot en beschikt over luchtventilatie.
€729,00