Puckababy Bag Newborn Teddy White
Puckababy Bag Newborn Teddy White Puckababy Bag Newborn Teddy White Puckababy Bag Newborn Teddy White Puckababy Bag Newborn Teddy White Puckababy Puckababy

Puckababy Bag Newborn Teddy White

 0 reviews

Baby- en Peuterslaapzak
Van 0 tot ca 6 maanden.Alles over baby's slaap: Klik HIER
€69,95
Op voorraad

Opties

Koop nu

Puckababy PuckaBag Newborn cotton grey uni

 
Het prachtige Newborn slaapzakje tot 6 maanden. Een mooi slaapzakje met anti krab wantjes en dubbelzijdig draagbaar! Sluit goed aan. Houdt de baby goed op temperatuur. Bevordert rustig doorslapen.
De extra geborgenheid van de Bag Newborn bevordert de diepe slaap. Het gemis aan comfort en warmte brengt namelijk onrust met zich mee. De Bag Newborn is een slaapzakje dat mooi aansluit aan het lijfje en de armpjes. 
De combinatie van pasvorm en hoge kwaliteit materialen voorkomt dat de kleintjes zich in hun bedje `verloren’ en onbehaaglijk voelen. De Bag Newborn is dubbel gevoerd en aan beide zijden draagbaar! 
De Bag Newborn heeft anti kraswantjes die de handjes lekker warm houden en krassen in het gezicht voorkomen. Daarnaast ideaal voor kindjes met eczeem.
 
THE BAG ® NEWBORN – Katoen - het hele jaar door
• Met afritsbare mouwtjes 
• Met anti krab wantjes
• Aan beide zijden draagbaar 
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Puckababy® wordt ook in landen als Engeland, Australië en de Verenigde Staten verkocht. Daar blijken dealers en consumenten enorm TOG georiënteerd te denken.
 
In ons land is dit fenomeen nog niet echt bekend, maar dit gaat komen!
 
Als voorloper op gebied van veilig slapen hebben we al onze producten hierop laten testen door de duitse TÜV.
 
Tüv feliciteert Puckababy® met de uitzonderlijke lage TOG waardes, in het bijzonder de bakerslaapzakjes!
 
Gratis verzending

Quinny Moodd - Black Irony

Quinny Moodd is Dé hippe opvaller
De Quinny Mood  is Quinny's meest modieuze kinderwagen. Een stijlicoon om je kleintje tot een jaar of 3,5 comfortabel en compact in te vervoeren. Vanaf de geboorte plaats je heel eenvoudig een kinderwagenbak of autostoeltje op de Moodd. Na 6 maanden  gebruik je de zitting van de kinderwagen. Plaats je kindje met het gezicht naar voren of naar jou toe; in beide posities kun je de rugleuning verstellen. Met Moodd is de straat van jou; laat die hoofden maar draaien!

€679,00
 
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Silver Cognac - Nomad Dark Grey

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€619,00