Vipack Lara Kinderbed 1-persoons
Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons Vipack Lara Kinderbed 1-persoons

Vipack Lara Kinderbed 1-persoons

 0 reviews

Het LARA eenpersoons kinderbed is een eenvoudig, maar stijlvol ontworpen bed. Het houdt de kinderkamer rustig en neutraal. Fijn voor kinderen die overdag al genoeg prikkels te verwerken krijgen! Gemaakt van hoogwaardig gelakt MDF.
€372,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Het LARA eenpersoons kinderbed is een eenvoudig, maar stijlvol ontworpen bed. Het houdt de kinderkamer rustig en neutraal. Fijn voor kinderen die overdag al genoeg prikkels te verwerken krijgen!

Zeker als u er samen met uw kind voor kiest om de ruimte onder het bed leeg te houden, is het een zeer 'open', bijna onopvallend kinderbed. Andere - misschien leukere spullen - kunnen nu de blikvanger worden op de kinderkamer!

Het LARA eenpersoons kinderbed is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt met witte lak. Het kinderbed is 210 cm lang, 96 cm breed en 76,5 cm hoog. De geschikte lattenbodem wordt meegeleverd. 

Voor het geval uw kind toe is aan een groter bed, of u een kinderbed graag op de groei wilt kopen, is er ook nog de grote zus van de LARA eenpersoons kinderbed: dit bed is 120 cm breed. Deze vindt u elders op deze Vipackshop.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Combiflex Half Hoogslaper 90 x 200 met rechte trap

Bij het combiflex-bedsysteem is het “basic bed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar  wens uit te breiden. Van basic bed naar een half hoogslaper met rechte of schuine trap, een hoogslaper, een hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compact bed met rechte of schuine trap of een bedbank.
 
€695,00 €639,00
 
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Black Cognac - Industrial Charcoal

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€679,00