Vipack Lara Kinderbed twijfelaar
Vipack Lara Kinderbed twijfelaar Vipack Lara Kinderbed twijfelaar Vipack Lara Kinderbed twijfelaar Vipack Lara Kinderbed twijfelaar Vipack Lara Kinderbed twijfelaar Vipack Lara Kinderbed twijfelaar

Vipack Lara Kinderbed twijfelaar

 0 reviews

Of het nou echt nodig is omdat uw kind groter wordt, of omdat uw kind het gewoon leuk vindt, er zijn meerdere redenen om dit 120 cm brede LARA kinderbed aan te schaffen! Het kinderbed is gemaakt van hoogwaardig, wit gelakt MDF.
€562,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Of het nou echt nodig is omdat uw kind groter wordt, of omdat uw kind het gewoon leuk vindt, er zijn meerdere redenen om dit 120 cm brede LARA kinderbed aan te schaffen.

Het biedt uw kind extra mogelijkheden om het bed overdag voor andere doeleinden te gebruiken. Als er bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnetje komt spelen, is het 120 cm brede LARA kinderbed ideaal om samen een spelletje op te spelen of een YouTube filmpje te kijken.

En wanneer de dag er weer op zit, zorgt dit LARA eenpersoons kinderbed voor extra comfort tijdens het slapen. Uw kind kan in elke houding gaan liggen die hij of zij maar kan bedenken. Het enige nadeel van de kinderbed is dat het zo lekker slaapt dat uw kind er 's ochtends niet meer uit wilt komen! 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Combiflex Stapelbed 90 x 200 met rechte trap

Bij het combiflex-bedsysteem is het “basic bed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar  wens uit te breiden. Van basic bed naar een half hoogslaper met rechte of schuine trap, een hoogslaper, een hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compact bed met rechte of schuine trap of een bedbank.
 
€975,00 €879,00
 
Gratis verzending

Babylonia Tricot-Slen Organic draagzak lemon drop yellow

De Tricot-Slen is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen waarin je je baby op veel verschillende manieren kunt dragen, zowel liggend als rechtop. 

De manier van aandoen is altijd hetzelfde, je hoeft dus maar één knoopwijze te onthouden.

De speciale breitechniek zorgt voor zeer beperkte rek in de lengte en dit zorgt voor een perfecte ondersteuning én optimaal comfort.

De Tricot-Slen verkrijgbaar in veel kleuren dus hip te combineren met elke outfit en door de lichte stretch is hij ontzettend gemakkelijker in gebruik.
€69,95