Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage
Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage

 0 reviews

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage
  • Uitvoering: MDF
  • Kleurstelling: Wit Beuken
  • Ledikant en commode in n
  • Handig voor in kleine ruimtes.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!
 

€589,00

Opties

Koop nu

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage


De combibedden van het merk Holland zijn gemaakt om een ruimte exclusief te maken en er voor te zorgen dat zowel verzorgen en slapen gecombineerd kan worden om ruimte te besparen of gewoon omdat het erg praktisch is. Het combibed Paso Doble New Vintage is gemaakt van hoogwaardig Mdf in combinatie met beuken. Deze combinatie zorgt voor een vintage uitsrtraling maar dan van deze tijd. De bodem is verstelbaar in 3 standen zodat uw kindje op elke leeftijd veilig kan slapen. Het kastje met het uitklapbarlapbare blad is zowel links als recht te monteren zodat je dit volledig kan aanpassen naar de inrichting van de kamer.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!Happy Baby

H x B x D

Paso Doble New Vintage

99 x 67 x 164 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Happy Baby Box Zonder Bijtelling

•     Materiaal: MDF
•     Kleurstelling: Wit
•     Voorzien van verstelbare bodem, softwheels en lade op geleiders
•     Binnenmaat: 79 x 93 cm. 
•     Diepte lade: ca. 51 cm.
€309,95
 
Gratis verzending

Purple Frog Moonboat Dolphin Grey

Moonboat Dolphin Grey

De perfecte dag: alleen thuis, het zonnetje schijnt, een lekker muziekje aan en dan in de moonboat kruipen met een goed boek.
Even schommelen wegdromen en creeer zo heerlijke geluksmomenten op een dag. De moonboat dient als in een boot op de golven. Je wordt er zelf rustig en ontspannen van. Hang hem binnen in de woonkamer, slaapkamer, zolder of serre. De prachtige kleuren zorgen voor een opvallende blikvanger en maken je interieur uniek. De moonboat is een fantastische schommel voor volwassenen en een fantastische hangout voor kinderen die hem zelfs als schommel kunnen gebruiken.


 
€129,95