Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage
Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage

 0 reviews

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage
  • Uitvoering: MDF
  • Kleurstelling: Wit Beuken
  • Ledikant en commode in één
  • Handig voor in kleine ruimtes.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!
 

€589,00

Opties

Koop nu

Happy Baby Paso Doble Commode-Ledikant New Vintage


De combibedden van het merk Holland zijn gemaakt om een ruimte exclusief te maken en er voor te zorgen dat zowel verzorgen en slapen gecombineerd kan worden om ruimte te besparen of gewoon omdat het erg praktisch is. Het combibed Paso Doble New Vintage is gemaakt van hoogwaardig Mdf in combinatie met beuken. Deze combinatie zorgt voor een vintage uitsrtraling maar dan van deze tijd. De bodem is verstelbaar in 3 standen zodat uw kindje op elke leeftijd veilig kan slapen. Het kastje met het uitklapbarlapbare blad is zowel links als recht te monteren zodat je dit volledig kan aanpassen naar de inrichting van de kamer.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!Happy Baby

H x B x D

Paso Doble New Vintage

99 x 67 x 164 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Diva Bopita commode met 3 laden wit

Diva Bopita commode met 3 laden wit

Diva Bopita Commode met 3 laden voorzien van soft-close. Voorzien van een decoratief ornament onder de 3 laden en sierlijke poten. De laden hebben transparante facetgeslepen kunststof knopjes.
€539,00
 
Gratis verzending

Diva Bopita toilet tafel wit

Diva Bopita toilet tafel wit​

Diva Bopita toilettafel én bureau in één! Voorzien van spiegel, sierlijke poten en decoratieve sierlijsten met opengewerkt bloemmotief. Deze toilettafel heeft 3 soft-close laden met facet knopjes en 2 open vakken. De toilettafel bestaat uit 2 delen, je kunt de toilettafel dus ook als groot bureaublad gebruiken door het bovendeel eraf te halen, ideaal! Combineer de toilettafel met het bijpassende krukje van serie Diva (apart verkrijgbaar).
€559,00