Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm
Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm

Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm

 0 reviews

Het Stapelgoed Cargo Ledikant heeft een verstelbare bodem. De platte spijlen hebben zijn aan de boven- en onderkant fraai afgerond. Het ledikant wordt geleverd inclusief lattenbodem.

Geschikt voor een matras van 70 x 140 cm. Deze kunt u er direct bij bestellen.
€499,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed Cargo Ledikant 70 x 140 cm

Het Stapelgoed Cargo Ledikant heeft een verstelbare bodem. De platte spijlen hebben zijn aan de boven- en onderkant fraai afgerond. Het ledikant wordt geleverd inclusief lattenbodem. Het biedt ruimte aan een 70 x 140 cm matras, deze kunt u er direct bij bestellen.

De Cargo serie van Stapelgoed maakt gebruik van neutrale kleuren. Het geeft een kamer een rustige robuste uitstraling. Alle Cargo meubels beschikken over een mooi embleem. Door de neutrale kleur zijn de meubels ook te combineren met meubels van andere series.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% afhaalkorting


RODUCTINFORMATIE STAPELGOED CARGO
Hout Underlayment (massief hout)
Finish Licht witte beits met matte lak
Afmetingen: H x B x D 130 x 79 x 90 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

EGG Stroller Kinderwagen - Gun Metal Frame - Quantum Grey

De EGG Stroller Kinderwagen is een unieke wandelwagen die maximaal comfort, maximaal gemak, en maximale veiligheid biedt aan jou en je kleine. De Egg Stroller combineert heerlijk zachte bekleding met met ronde en strakke vormen voor een luxe en stijlvol design. Kortom: met de Egg Stroller haal je de pérfecte wandelwagen in huis!
€939,00