Reiswieg Wendy inclusief matras en bekleding wit of ecru
Reiswieg Wendy inclusief matras en bekleding wit of ecru Reiswieg Wendy inclusief matras en bekleding Standaard naturel

Reiswieg Wendy inclusief matras en bekleding wit of ecru

 5 reviews

Mooi afgewerkte reiswieg van het merk Leipold. Gemaakt van natuurlijke rieten materialen en afgewerkt met zachte katoenen bekleding. Compleet geleverd inclusief matrasje.
€99,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Mooi afgewerkte reiswieg van het merk Leipold.
 
Gemaakt van natuurlijke rieten materialen en afgewerkt met zachte katoenen bekleding. Compleet geleverd inclusief bekleding en matrasje.
Ideaal als wieg op bijvoorbeeld de ouderslaapkamer of voorafgaand aan een ledikantje. Ook voor op reis biedt deze reiswieg een geborgen gevoel aan iedere baby.
De standaard voor deze wieg is apart te bestellen!

De bekleding en matrasje zijn evt. ook los te bestellen.

Reviews

-

Bestelling was zo binnen keurig afgeleverd in een passende doos . De mand zelf is er mooi van kwaliteit en stevig bekleding is ook mooi van kleur ik heb een slaap wieg van dit merk en je ziet geen verschil kwa kleur ik gebruik de mand ipv een wandelwagen om mijn kindje in te lapen slapen maar je kan hem gerust als bedje gebruiken met een standaard

-

Prima en handige reiswieg je kan het overal plaatsen ook de standaard is prima en ook goed mee te nemen onze kleindochter is er erg blij mee en haar mams en pappie ook

-

Bestelling was de volgende dag al in huis. Onze zoon vond zijn ledikant toch nog wat te groot. Nu slaapt ie heerlijk in deze wieg. De zijkanten zijn mooi zacht, dus slaat zijn handen niet open.
Verdere mooie afwerking en ziet er lief uit. Ook de hoogte van de standaard (optioneel) is een mooie hoogte.


-

Onze zwangere dochter en haar man zijn blij met dit handige wiegje dat ook nog bliksemsnel en goed verpakt werd bezorgd.

-

onze zoon vindt de wieg fantastisch! vond het ledikantje nog te groot!

Gratis verzending

Childwood Evolu eettablet - wit

Het Childwood Evolu  eettablet  is het optionele eettafeltje dat u op de armsteunen van de Childwood Evolu kinderstoek kunt klikken. Het is verstelbaar in diepte. 
 
De EVOLU hoge stoel is bestemd voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar.
€45,95