FLEXA Baby kinderstoel - beuken
FLEXA Baby kinderstoel - beuken FLEXA Baby kinderstoel - beuken FLEXA Baby kinderstoel - beuken

FLEXA Baby kinderstoel - beuken

 0 reviews

FLEXA Baby kinderstoel - beuken

De hoge FLEXA Baby kinderstoel van de nieuwe FLEXA Baby collectie is in 2013 bekroond met de internationale Red Dot design Award. Dankzij zijn innovatieve design, ergonomisch correcte zithouding en optimale werking viel dit FLEXA product in de prijzen.
€205,00

Opties

Koop nu
FLEXA Baby kinderstoel - beuken

De hoge FLEXA Baby kinderstoel van de nieuwe FLEXA Baby collectie is in 2013 bekroond met de internationale Red Dot design Award. Dankzij zijn innovatieve design, ergonomisch correcte zithouding en optimale werking viel dit FLEXA product in de prijzen. De stoel won de award uit 4662 andere ingediende ontwerpen uit 54 verschillende landen.

Het zitje van de hoge FLEXA Baby kinderstoel is gemaakt van wit PP kunststof, de poten zijn vervaardigd uit massief beukenhout en hebben een beuken kleur. Handig aan deze poten is dat ze in drie hoogten verstelbaar zijn. Als u goed kijkt naar de foto, ziet u dat het 'witte voetje' uit drie gedeeltes bestaat. Dankzij deze drie losse gedeeltes kunt u spelen met de hoogte. In de FLEXA Catalogus wordt u fijntjes uitgelegd hoe het werkt! Het voetensteuntje van de FLEXA Baby kinderstoel kan op zeven verschillende hoogtes worden afgesteld. 

Dankzij deze mogelijkheden om de FLEXA Baby stoel te verstellen, is dit product geschikt voor kids van 0 tot 12 jaar. Kortom: een investering waar u lang plezier aan zult beleven!

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Romantic Barrier tbv Commode

Romantic is een serie romantische meubelen in wit! Uitgevoerd in MDF en gelakt met een lak op waterbasis, dus kindvriendelijk.

Een commode Barrier is een opzetstuk  voor de commode voor het verticaal verschonen van je baby. In deze barrier plaats je het aankleedkussen en zo kun je vervolgens je kindje recht voor je verzorgen. Je houdt dus oogcontact met je baby, wel zo plezierig!
€75,00
 
Gratis verzending

My Carry Potty - Bijtje

 De nieuwe oplossing voor zindelijkheidstraining!
- maakt  zindelijkheidstraining spannend en leuk
- licht en gemakkelijk mee te nemen
- lek-en geurvrij
- geen wegwerpzakken nodig
- geschikt vanaf 15 maanden
€33,95