Bopita Camille 3-deurs kast wit
Bopita Camille 3-deurs kast wit Bopita Camille 3-deurs kast wit Bopita Camille 3-deurs kast wit Bopita Camille 3-deurs kast wit Bopita Camille 3-deurs kast wit

Bopita Camille 3-deurs kast wit

 0 reviews

Moderne kamer in massief mdf voorzien van een satijnglans laklaag in wit.  
€1.139,00 €1.215,00

Opties

Koop nu

Bopita Camille 3-deurs kast wit


Moderne kamer in massief mdf voorzien van een satijnglans laklaag in wit.

Bij zelf afhalen ontvangt u 15% korting.


Bopita H x B x D
3-DEURSKAST CAMILLE WIT 201 x 163 x 60

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Mix & Match 2-deurs kastje op wielen large wit

Er zijn diverse mogelijkheden om het  Combiflex of Mix & Match programma te combineren met kastjes met deuren of open vakkenkasten op wielen met opbergbakjes in diverse kleuren. De kasten zijn in diverse maten verkrijgbaar om ze zo gemakkelijk onder een half hoogslaper of hoogslaper te plaatsen of onder een bureau.

€365,00 €329,00
 
Gratis verzending

Vipack Robin ledikant

Het centrale meubel in de babykamer is uiteraard het babybed. Dit Vipack Robin babybed heeft gelukkig alles waar een babybed aan moet voldoen. Omdat het gemaakt is van hoogwaardig MDF is de kwaliteit uitstekend. Eventuele toekomstige broertjes en zusjes kunnen dus ook nog van dit Robin babybed genieten!
€348,00
 
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Black Brown Cognac - Nomad Dark Grey

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€619,00