Bopita Mix & Match Kastje op wielen June wit
Bopita Mix & Match Kastje op wielen June wit Bopita Mix & Match Combiflex Kastje op wielen June wit Bopita Mix & Match Combiflex Kastje op wielen June wit

Bopita Mix & Match Kastje op wielen June wit

 0 reviews

Er zijn diverse mogelijkheden om het Combiflex of Mix & Match programma te combineren met kastjes met deuren of open vakkenkasten op wielen met opbergbakjes in diverse kleuren. De kasten zijn in diverse maten verkrijgbaar om ze zo gemakkelijk onder een half hoogslaper of hoogslaper te plaatsen of onder een bureau.

De bakken zijn niet inbegrepen. Deze kunt u er direct bij bestelen en zijn ookn apart in vele kleuren te bestellen. Klik HIER.

Voor meer van Bopita bekijk de folder HIER.
€182,00

Opties

Koop nu

Bopita Mix & Match Kastje op wielen June wit


Er zijn diverse mogelijkheden om het  Combiflex of Mix & Match programma te combineren met kastjes met deuren of open vakkenkasten op wielen met opbergbakjes in diverse kleuren. De kasten zijn in diverse maten verkrijgbaar om ze zo gemakkelijk onder een half hoogslaper of hoogslaper te plaatsen of onder een bureau.

De bakken zijn niet inbegrepen. Deze kunt u er direct bij bestelen en zijn ookn apart in vele kleuren te bestellen. Klik HIER

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!Bopita

H x B x D

KASTJE OP WIELEN JUNE MIX & MATCH WIT (excl. 2 bakken 5946xx)

62 x 72 x 42

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Mima Xari Black Frame - British Green

Mima Xari is de unieke designwagen met het schelpvormige leather look zitje van slijtvast kunststof. Het strakke, modieuze ontwerp past helemaal bij moderne ouders die stijlvol in het leven willen staan. De Mima Xari groeit met je kind mee.
€1.163,25 €1.123,25