Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken wit
Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken wit Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken

Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken wit

 0 reviews

Qua kleuren varieer je met Mix & Match naar hartenlust naar je eigen voorkeur. De basiskleur is wit en de bakken zijn in verschillende kleuren bij te bestellen. Deze vindt u HIER.
€229,00 €249,00

Opties

Koop nu

Bopita Mix & Match Wandkast Enkel 3 open vakken


Qua kleuren varieer je met Mix & Match naar hartenlust naar je eigen voorkeur. De basiskleur is wit en de bakken zijn in verschillende kleuren bij te bestellen. Deze vindt u HIER.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!


Bopita

H x B x D

WANDKAST ENKEL 3 OPEN VAKKEN MIX & MATCH WIT (excl. bak 3546xx)

94 x 66 x 53

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Vipack Lewis boekenkast

Deze leuke Vipack Lewis boekenkast kan voor uiteenlopende spullen gebruikt worden. Uiteraard kan de boekenverzameling hierin worden uitgestald. Maar aangezien deze waarschijnlijk nog niet heel groot is, blijft er genoeg ruimte over voor andere dingen.
€458,00
 
Gratis verzending

Union marin kast 2 deurs

Union marin kast 2 deurs

De Union Marin 2-deurs kast heeft een modern design met een stoere toets. De schuine, donkerblauwe pootjes en de originele, leren lusjes die fungeren als handvaten geven de kast een speels en uniek karakter.

De kast bestaat uit een hang- en leggedeelte. Het hanggedeelte is 62 cm breed. De deuren hebben softclose geleiders.
€549,95
 
Gratis verzending

Mutsy I2 Combiwagen Silver Brown - Farmer Sky

De i2 is Mutsy's luxe kinderwagen: comfortabel om te gebruiken en om mee te wandelen, zowel voor jou als voor je kleintje. De i2 kan gebruikt worden om met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en tal van handige accessoires. 
€949,00