Bopita Romantic 2-deurs Kast XL wit
Bopita Romantic 2-deurs Kast XL wit Bopita Romantic Kast 2-deurs XL wit Bopita Romantic Kast 2-deurs XL wit Bopita Romantic Kast 2-deurs XL wit

Bopita Romantic 2-deurs Kast XL wit

 0 reviews

Romantic is een serie romantische meubelen in wit! Uitgevoerd in MDF en gelakt met een lak op waterbasis, dus kindvriendelijk.
Bijzonder zijn de mooie houten ornamenten als sierlijke details op het hoofd- en voeteneinde van het ledikant en op de commode.
Naast de baby meubelen hebben we van Romantic ook een tienerlijn.
€899,00

Opties

Koop nu
Bopita Romantic Kast 2-deurs XL wit

Romantic is een serie romantische meubelen in wit! Uitgevoerd in MDF en gelakt met een lak op waterbasis, dus kindvriendelijk. Bijzonder zijn de mooie houten ornamenten als sierlijke details op het hoofd- en voeteneinde van het ledikant en op de commode. Naast de baby meubelen hebben we van Romantic ook een tienerlijn.
Er is van de serie Romantic ook een 1-deurs en 3-deurs kast verkrijgbaar.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting 

Bopita H x B x D
2-DEURSKAST ROMANTIC HERA WHITE 221 x 120 x 60 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

CottonBaby aankleedkussenhoes roze

CottonBaby aankleedkussenhoes roze
Met de Cottonbaby aankleedkussenhoes weet je zeker dat je kind comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen, zodat je er langer plezier van hebt. De hoes wordt gesloten door middel van klittenband, zodat je het makkelijk van het aankleedkussen af kunt halen om het te wassen.
 
Kenmerken:
- Exclusief aankleedkussen
- Geschikt voor elk standaard aankleedkussen

 

€23,95
Op voorraad