Bopita Verona 2-Deurskast
Bopita Verona 2-Deurskast Bopita Verona 2-Deurskast Bopita Verona 2-Deurskast Bopita Verona 2-Deurskast Bopita Verona 2-Deurskast

Bopita Verona 2-Deurskast

 0 reviews

De Bopita Verona 2-Deurskast is afgewerkt met een lak op waterbasis.
€429,00

Opties

Koop nu
De Bopita Verona 2-Deurskast is afgewerkt met een lak op waterbasis. Deze is milieu en kindvriendelijk. De kast is achter beide deuren hetzelfde ingericht. Er zit een legplank, hangroede en 2 planken in die in hoogte verstelbaar zijn. De deuren zijn voorzien van rechte handgrepen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Comfortbag Buggy - Zwart

Comfortbag Buggy  - zilver
De comfortbags zijn praktisch in gebruik, zeer comfortabel en universeel door de vele gordelgaten aan de achterzijde. De binnenkant is voorzien van een comfortabele (300 grams fiberfill) voering en de buitenkant is van een mooie glanzende polyester. De bovenkant van de comfortbag is gedeeltelijk of volledig afritsbaar.
€44,95 €34,95
Op voorraad
Gratis verzending

Trybike loopfiets 2-in-1 Staal - Vintage Rood

Co&Co is enorm trots om de eerste metalen 2-in-1 loopfiets te hebben ontwikkeld. Na de ontwikkeling van de Trybike Wood hadden we de smaak te pakken en zijn we meteen doorgegaan met als resultaat: de Trybike Steel. Met dezelfde uitgangspunten als de Trybike Wood, namelijk leren lopen en fietsen leuk en makkelijk maken.
€129,00