FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank
FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank op hoge pootjes Flexa Cabby

FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank

 0 reviews

Deze FLEXA Cabby boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. De witte lak maakt van deze boekenkast een stijlvolle opbergmeubel die geschikt is voor iedere kinderkamer.

H x B x D = 74,5 x 72 x 43,5 cm
€149,00

Opties

Koop nu

FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank

Deze FLEXA Cabby boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. De witte lak maakt van deze boekenkast een stijlvolle opbergmeubel die geschikt is voor iedere kinderkamer. De FLEXA Cabby is voorzien van één legplank en biedt zo ruimte aan veel spullen. De stelvoetjes die u op de afbeelding ziet, zijn uiteraard ook meegeleverd.

Het geheel is 74,5 cm hoog, 72 cm breed en 43,5 cm diep . Omdat andere opbergmeubelen binnen deze serie dezelfde breedte- en dieptemaat hebben, is deze FLEXA Cabby boekenkast leuk te combineren. U kunt het bijvoorbeeld mooi combineren met deze FLEXA Cabby ladekast of het Cabby tweedeurskastje.

Met de kasten uit het Cabby programma zult u merken dat uw kind alle ruimte heeft om alle spullen op te ruimen. De kinderkamer krijgt zo een rustigere aanblik en daardoor ook rustgevender voor uw kind. En zeg nou zelf: het is toch heerlijk als u niet om de haverklap door uw kind wordt geroepen omdat hij of zij weer eens iets kwijt is?
 

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

Flexa H x B x D
FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank 74,5 x 72 x 43,5

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Vipack autobed Brap Brap wit

Vipack autobed Brap Brap wit is een bed in de vorm van een sportwagen. Droomt uw kind ervan om wereldkampioen Formule 1 voor Mercedes te worden?
Lekker stoer voor elk kind dat van racen houdt. Gemaakt van MDF en het heeft een mooie afwerking.

Inclusief lattenbodem.
Matrasmaat 90 x 200 cm.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!
€434,00
 
Gratis verzending

Trybike loopfiets 4-in-1 Hout - Roze

Trybike Wood is meer dan een loopfiets alleen. Voor kinderen vanaf 12 maanden is de Trybike bijvoorbeeld de ideale ondersteuning om te leren lopen. De Trybike groeit door het 4-in-1 concept mee met de ontwikkeling van het kind. Van loopondersteuning naar driewiel loopfiets naar een lage en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen t/m 6 jaar.
€159,00
Gratis verzending

Vipack Aline nachtkastje

Vipack Aline nachtkastje

Dit handige en stijlvolle ALINE nachtkastje met twee laden past mooi bij het ALINE eenpersoons kinderbed. Door deze producten te combineren ontstaat er een stijlvol en rustgevend geheel. Hiermee maakt u de kinderkamer af!
€140,00