FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank
FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank op hoge pootjes Flexa Cabby

FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank

 0 reviews

Deze FLEXA Cabby boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. De witte lak maakt van deze boekenkast een stijlvolle opbergmeubel die geschikt is voor iedere kinderkamer.

H x B x D = 74,5 x 72 x 43,5 cm
€149,00

Opties

Koop nu

FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank

Deze FLEXA Cabby boekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. De witte lak maakt van deze boekenkast een stijlvolle opbergmeubel die geschikt is voor iedere kinderkamer. De FLEXA Cabby is voorzien van één legplank en biedt zo ruimte aan veel spullen. De stelvoetjes die u op de afbeelding ziet, zijn uiteraard ook meegeleverd.

Het geheel is 74,5 cm hoog, 72 cm breed en 43,5 cm diep . Omdat andere opbergmeubelen binnen deze serie dezelfde breedte- en dieptemaat hebben, is deze FLEXA Cabby boekenkast leuk te combineren. U kunt het bijvoorbeeld mooi combineren met deze FLEXA Cabby ladekast of het Cabby tweedeurskastje.

Met de kasten uit het Cabby programma zult u merken dat uw kind alle ruimte heeft om alle spullen op te ruimen. De kinderkamer krijgt zo een rustigere aanblik en daardoor ook rustgevender voor uw kind. En zeg nou zelf: het is toch heerlijk als u niet om de haverklap door uw kind wordt geroepen omdat hij of zij weer eens iets kwijt is?
 

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

Flexa H x B x D
FLEXA White Cabby boekenkast met 1 plank 74,5 x 72 x 43,5

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

De Eekhoorn New life commode grenen geborsteld betongrijs

​In de eetkamerstoel Royal voel je jezelf bijna koninklijk! zo lekker en luxe zit deze stoel. Deze stoel van BePureHome is riant en heeft langs de randen een ruw randje waardoor de uitstraling robuust en eigentijds is. De poten van de stoel zijn gemaakt van hout en gespoten in de kleur zwart.
€299,00