FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit
FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit FLEXA White Cabby ladekast wit afdekstrips Flexa Cabby

FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit

 0 reviews

Het FLEXA Cabby tweedeurskastje is 74,5 cm (hoogte) x 72 cm (breedte) x 43,5 cm (diepte). De stelvoetjes zoals die op de foto te zien zijn, worden uiteraard meegegeven

H x B x D = 74,5 x 72 x 43,5 cm
€229,00

Opties

Koop nu

FLEXA White Cabby kast met 2 deuren wit

Achter de twee deurtjes van dit handige FLEXA Cabby kastje gaat een legplank schuil. Hierdoor is dit kastje ideaal om spulletjes die niet per se in het zicht hoeven te liggen op te ruimen.

Wat ook leuk is, is dat u dit FLEXA Cabby tweedeurskastje onderdeel kunt maken van een groter geheel. Dankzij de afmetingen van het kastje is het te combineren met andere Cabby kasten. Hoe? Heel eenvoudig: u kunt ze stapelen of naast elkaar neerzetten.

Het FLEXA Cabby tweedeurskastje is 74,5 cm (hoogte) x 72 cm (breedte) x 43,5 cm (diepte). De stelvoetjes zoals die op de foto te zien zijn, worden uiteraard meegegeven. Zoals u van FLEXA gewend bent, worden onze producten gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dit tweedeurskastje is gemaakt van hoogwaardig MDF. De witte lak geeft het kastje een stijlvolle uitstraling.

Goed te combineren met de andere meubels uit de Flexa Cabby serie.
 

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

Flexa H x B x D
FLEXA White Cabby kast met 2 deurtjes wit 74,5 x 72 x 43,5

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Xoft Living Bingo Chair - Pink

Xoft Living Bingo Chair is het ideale relaxmeubel voor uw kinderen.
 
De Xoft Living Bingo Chair heeft alles in huis om jouw kind eens lekker te laten ontspannen. Deze comfortabele stoel kan worden gebruikt om op te lezen, een film in te kijken of om gewoon lekker bij te komen van een vermoeiende schooldag. Deze gemakkelijke stoel past zich aan de vorm van het lichaam aan dankzij de vulling, waardoor de Bingo Chair een zeer comfortabele stoel is.
 
De Bingo Chair is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 8 jaar.
€69,95