FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjes
FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjes FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjes Flexa Cabby

FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjes

 0 reviews

Het FLEXA Cabby tweedeurskastje is 51,5 cm hoog, 101 cm breed en 56,5 cm diep.
Het opbergmeubel is gemaakt van hoogwaardig, wit gelakt MDF.
De stelvoetjes worden bij uw bestelling meegeleverd.
€279,00

Opties

Koop nu

FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjes

'Wie wat bewaard, die heeft wat', zo leert een oud en wijs gezegde ons. Maar dan is het wel zo handig als de spullen netjes en overzichtelijk kunnen worden bewaard. Het nieuwe FLEXA White Cabby kastenprogramma helpt hierbij.

In het programma vindt u opbergmeubelen in vele soorten en maten. Dit FLEXA White Cabby tweedeurskastje heeft een eenvoudig, maar stijlvol uiterlijk. Achter de deurtjes gaat een handige legplank schuil.

Het FLEXA Cabby tweedeurskastje is 51,5 cm hoog, 101 cm breed en 56,5 cm diep. Het opbergmeubel is gemaakt van hoogwaardig, wit gelakt MDF. De stelvoetjes worden bij uw bestelling meegeleverd.

Dankzij de afmetingen van het dit tweedeurskastje is het eenvoudig met andere opbergmeubelen binnen deze Cabby serie te combineren. Deze hebben namelijk vaak dezelfde breedte- en dieptemaat. Hierdoor kunt u ze stapelen, maar ook naast elkaar plaatsen. Een nieuwe kast is nog nooit zo gemakkelijk 'in elkaar gezet'!

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

Flexa H x B x D
FLEXA White Cabby laag kastje met 2 deurtjeswit 51,5  x 101 x 56,5

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Stapelgoed Lillie Hanglamp 30 x 25 - Taupe

Altijd gratis verzending in Nederland en België!!


Een kunstleren wandlamp uit de serie Stapelgoed van Comingkids, verfraaid met een trendy applicatie met opschrift Stapelgoed en onderaan een 2-kleurig gestreept lint met een klein speldje.

Diameter 30cm
Hoogte 25cm
€59,95
 
Gratis verzending

Trybike loopfiets 4-in-1 Hout - Roze

Trybike Wood is meer dan een loopfiets alleen. Voor kinderen vanaf 12 maanden is de Trybike bijvoorbeeld de ideale ondersteuning om te leren lopen. De Trybike groeit door het 4-in-1 concept mee met de ontwikkeling van het kind. Van loopondersteuning naar driewiel loopfiets naar een lage en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen t/m 6 jaar.
€159,00