Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) roze
Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) roze Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) roze Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) wit

Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) roze

 0 reviews

Zoals de naam al zegt, is dit meubelstuk maar liefst te gebruiken als drie verschillende dingen: een nachtkastje, bankje en opberglade. 
€149,00

Opties

Koop nu
Flexa Play 3 in 1 kastje (nachtkast, bank incl. opbergkist) roze


Uiterst praktisch en zeer multifunctioneel, dat is deze FLEXA Play 3 in 1. Zoals de naam al zegt, is dit meubelstuk maar liefst te gebruiken als drie verschillende dingen: een nachtkastje, bankje en opberglade. Ieder kind wil zoveel mogelijk spullen in de kamer hebben te staan, wat is er dan handiger dan een bankje te hebben waarin je ook allemaal speelgoed kunt opruimen?
De FLEXA Play 3 in 1 heeft ook de perfecte afmetingen (47 cm hoogte, 60 cm breedte en 34,5 cm diepte) voor een nachtkastje. Een wekker, een lampje en een leuk boek, het past er allemaal op!
 
Hoe het 'ombouwen' gaat? Heel simpel: je legt een FLEXA Play kussen op het nachtkastje en het wordt een heerlijk zacht bankje. 
 
De FLEXA Play 3 in 1 is te verkrijgen in de pasteltinten geel, groen, wit en roze. Kijk ook eens bij de andere FLEXA Play producten, misschien kunt u de FLEXA Play 3 in 1 het wel combineren met een mooi FLEXA Play kinderbed of tafel?
 
Het klinkt misschien ingewikkeld, drie functies voor ťťn product, maar geen nood: de montagehandleiding is bijgevoegd!

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting


 Flexa H x B x D
Flexa Play 3-in-1 kastje roze 47 x 60 x 34,5 cm

Flexa over zichzelf:

Gestart in Denemarken in 1972, FLEXA gespecialiseerd in ontwerp, productie en verkoop van Scandinavische interieuroplossingen voor Kids.
 
 
WIJ ONTWERPEN
Wij ontwikkelen complete, moderne Scandinavische interieurs voor baby's en kinderen.  Alle FLEXA producten zijn ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden, die zich aanpast, groeit en veranderd aan de lopende behoeften van kinderen. Wij maken gebruik van de kennis over kinderen om werelds beste, functionele, speelse en duurzame ruimte oplossingen te creŽren tegen betaalbare prijzen.
  
WIJ MAKEN
Onze productiefaciliteit in Europa heeft meer dan 200 toegewijde en vakbewame medewerkers die zorgen voor de hoogste kwaliteit kindermeubilair. In onze 3 Europese fabrieken produceren wij bedden en kasten in grenen, berken en MDF. In AziŽ hebben we onze eigen inkoop, en textielproductie. Dit zorgt voor onze eigentijdse en speelse collectie textiel, welke voldoet aan de strenge eisen van niet giftige- en milieuvriendelijke materialen.

Kinderen staan in het centrum van alles wat we doen
 
FLEXA staat al meer dan 40 jaar in de spits voor het ontwerpen voor meubels voor kinderen. Dit kan alleen bereikt worden door een doorlopende interesse en passie voor kinderen en hun ontwikkeling.
 
Bij FLEXA zijn we altijd NIEUWSGIERIG Ė we houden ervan om meer te leren over kinderen, hun ontwikkeling en hoe we de beste omgeving kunnen creŽren waarin ze kunnen spelen, leren of slapen.
 
Door de jaren heen zijn we CREATIEF -  onze ideeŽn zijn ons grootste pluspunt, wij moedigen creativiteit aan en zijn een voorstander van innovatie.
 
Het FLEXA team ZORGT voor kinderen en hun behoeften en we zijn op zoek naar oplossingen met hoge kwaliteit, rekening houdend met hun gezondheid en de aarde
 
Terwijl kinderen constant veranderen, moeten wij dat ook Ė en  we houden van VERANDERING Ė wij veranderen net als de wereld verandert, we verwelkomen nieuwe ideeŽn die de mogelijkheid hebben hoe kinderen slapen, spelen en leren veranderen.

Bij FLEXA maken we geen producten die alleen maar mooi zijn om naar te kijken; ze hebben allemaal een doel. Wij creŽren een veilige omgeving voor de ontwikkeling van kinderen en stimuleren de natuurlijke nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen door middel van onze producten.

MERK IDENTITEIT
Eigentijdse Scandinavische interieurs voor kinderen

VISIE
Het beste halen uit de mogelijkheden van elk kind

MISSIE
Via specifieke toepassing van de kennis over kinderen, ontwerpen en distribueren wij, functionele, speelse en duurzame interieuroplossingen tegen betaalbare prijzen.

COMPETENTIES
Onze specialistische kennis over kinderen in combinatie met onze functionele en speelse ontwerpen, garanderen we de best mogelijke kinderkamer interieurs.

MOTTO
gecreŽerd door experts - getest door kinderen

Flexa zorgt voor:

Gecertificeerd massief hout
Hout is een mooi en natuurlijk materiaal en geen boom mag tevergeefs worden gekapt. Daarom is FLEXAís hout gecertificeerd door PEFC en voldoet het aan de strenge internationale normen van duurzaam bosbeheer.

We hebben het gebruik van hout in onze productie geoptimaliseerd en we recyclen boomstronken, houtkrullen en zelfs zaagsel bij de zagerijen en fabrieken.

Ons hout komt uit gebieden in de noordelijke breedtegraden, waar bomen langzaam groeien als gevolg van de kou. De omgeving van de noordelijke breedtegraden zorgt voor hout met een uitstekende vezelstructuur en een hoog soortgelijk gewicht dat garant staat voor topkwaliteit met minimale kwastvorming. Het hout wordt gedroogd, geschaafd en afgerond tot het uiteindelijke hoogwaardige materiaal.

CO2-neutrale energie
Wij ontwerpen meubelen voor kinderen - en we willen dat ze opgroeien in een groene wereld. Daarom recyclen we al het overgebleven hout uit ons productieproces.

We verzamelen alles - zelfs zaagsel en sturen het naar onze fabriek in Estland, waar het wordt samengeperst tot houtpellets. De houtpellets zijn vrij van toevoegingen en lak, wat ze milieuvriendelijk en CO2-neutraal maakt. Deze houtpellets hebben een lange verbranding en bieden echt een alternatief voor andere, minder milieuvriendelijkere, vormen van energie.

Veilige kussengevechten met OEKO-tex
Spelen en slapen moeten absoluut vrij zijn van chemicaliŽn en andere schadelijke stoffen, daarom streven we ernaar om alle textiel het OEKO-Tex merk te laten dragen.

Onze kussens krijgen kusjes en knuffels en ons beddengoed wordt gebruikt om een fort mee te bouwen. Al ons textiel en matrassen dragen trots dit merk en garanderen dat je kind veilig is.

Het is veilig om in het bed te bijten
De ene minuut is het bed een veilige plek om te dromen - de volgende is het een ruimteschip op weg naar de maan. Het bed zal je kind vele jaren vergezellen. Daarom gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke UV lak, die vrij is van oplosmiddelen en giftige kleurstoffen.

De lak is zeer slijtvast en verdraagrt zelfs de ruwste behandeling. Dit maakt het bed robuust en beter bestand tegen de tekenen van slijtage, scheuren en zelfs het bijten van een peuter.

Sociale verantwoordelijkheid

We weten dat FLEXA producten een verschil kunnen maken. Daarom willen we niet alleen mondiale, maar ook locale actviteiten ondersteunen.

In de loop der jaren heeft FLEXA een aantal instellingen, gemeenten en verenigingen ondersteund met onze matrassen, textiel en bedden. De glimlach van waardering die we met elke bijdrage ontvangen, sterkt onze ambitie om nooit te stoppen, zorgzaam te zijn voor onze omgeving.

Iedereen verdient het te slapen als koningen en koniginnen en wij streven ernaar om dit doel voortdurend te ondersteunen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Geuther Hobbelpaard

Geuther Hobbelpaard

Dit Geuther Hobbelpaard heeft een afneembare beschermring, manen en staart.

Het hobbelpaard is altijd een van de meest geliefde speeltoestellen geweest, omdat het plezier, ontwikkeling van de motoriek en beweging in één is.
De Geuther hobbelpaarden zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd, zodat u kindje er jarenlang plezeir aan beleeft.

Let op: Bij zelf afhalen ontvangt u € 10,- korting!
€119,00
Gratis verzending

Bopita Charlotte 3-deurs kast

Bopita Charlotte 3-deurs kast is een fraaie, ruime kast met mooie lijstjes op de deuren en lade en aan de zijkanten.
De kast komt uit de serie van de sfeervolle babykamer Charlotte van Bopita, met fraaie sierlijsten op de deurpanelen van kast en commode en hoofd- en voeteneinde. Massief houten meubelen van MDF en gelakt met kindvriendelijke lakken op waterbasis in wit.

€1.039,00 €999,00
 
Gratis verzending

Tutek Turran complete combiwagen met reiswieg en autostoel - 03

Tutek Turran is een complete combiwagen met reiswieg en autostoel.

Bij deze kinderwagen is standaard een bijbehorende autostoel van Tutek (€70,00) inbegrepen. U kunt bij uw bestelling eventueel aangeven om de autostoel er niet bij te bestellen. Wanneer u hiervoor kiest is het raadzaam om de Maxi Cosi adapterset voor de Cabrio en Pebble (€29,00) erbij te bestellen. Zo kunt u uw eigen Maxi Cosi autostoel veilig bevestigen op de kinderwagen.
€569,95
 
Op voorraad