Stapelgoed ROCK kast 2 deurs
Stapelgoed ROCK kast 2 deurs Stapelgoed ROCK kast 2 deurs Stapelgoed ROCK kast 2 deurs Stapelgoed ROCK Ledikant bruin hout 60 x 120 cm Stapelgoed ROCK Commode bruin hout

Stapelgoed ROCK kast 2 deurs

 0 reviews

Stapelgoed ROCK kast 2 deurs, een stoere kast die grijs geverfd is in combinatie met hout. Ook voorzien van een extra lade aan de onderkant en een stoere grijze tekst op het paneel. 

€749,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed ROCK kast 2 deurs

Stapelgoed ROCK kast 2 deurs, een stoere kast die grijs geverfd is in combinatie met hout. Ook voorzien van een extra lade aan de onderkant en een stoere grijze tekst op het paneel. Deze kast bevat de combinatie van grijs MDF materiaal en bruin massief hout. Bij dit product horen de afmetingen B100cm, D52cm en H190cm. Er zijn geen andere kleuren beschikbaar. Deze kast is onderdeel van de nieuwe ROCK collectie van Stapelgoed.

Stapelgoed ROCK closet 2-door, a cool closet that is painted grey in combination with wood. Also provided with an extra drawer at the bottom side and a cool grey text on the panel. This closet also contains the combination of grey MDF material and brown solid wood. With this product come the dimensions of W100cm, D52cm, and H190cm. There are no other colors available. This closet is a part of the new ROCK collection from Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Koala Kare Wandcommode Verticaal

Koala Kare KB101 is een kunststof opklapbare babyverschoontafel voor bevestiging aan de wand.

Een babyverschoontafel geeft ouders en verzorgers een veilige, handige en hygiënische plaats voor het verschonen van baby's en peuters.

De veiligheidsriem is met één hand te stellen.

U kunt er direct een doos Bedliners bij bestellen
Bedliners zijn hygienische papieren doeken die je op de verschoontafel van de opklapbare commode kunt leggen. Wanneer je kindje verschoont is draai je de vieze luier in de bedliner en gooi je deze samen weg. Zo ben je altijd verzekerd van een schone commode. De opklapbare wandcommode is voorzien van een speciaal compartiment om een voorraad bedliners in op te bergen.
€393,25
 
Op voorraad
Gratis verzending

Verona Maximus Bunk Bed stapelbed wit-naturel

Verona Maximus Bunk Bed stapelbed wit-naturel is een massief grenen stapelbed, afgewerkt in 2 lagen whitewash met naturel accenten.
Inclusief lattenbodems
Op te splitsen in 2 eenpersoonsbedden.
Verkrijgbaar in 3 maten:
90 x 160 cm
90 x 190 cm
90 x 200 cm
 
 
€513,00