Vipack Alex 3-deurs Kast
Vipack Alex 3-deurs Kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast

Vipack Alex 3-deurs Kast

 0 reviews

Deze grote Alex driedeurs kledingkast beschikt over een handige roede, vijf legplanken en een grote en een kleine lade. Nu mogen er echt geen kleren meer rondslingeren in de kinderkamer!
€1.028,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex 3-deurs Kast

 
Voor de kinderen voor wie de Alex tweedeurs kledingkast niet groot genoeg is, hebben we gelukkig ook nog de Alex driedeurs kledingkast! Deze kledingkast is op dezelfde manier opgebouwd als zijn kleine broer, maar beschikt over vier extra legplanken en een extra kleine lade. Nu mogen er echt geen kleren meer rondslingeren in de kinderkamer!
 
De Alexdriedeurs kledingkast is 202,2 cm hoog, 147,4 cm breed en 55,0 cm diep. Dankzij deze imposante afmetingen is de kledingkast een sfeerbepalend element in de kinderkamer. Rede te meer om deze kledingkast aan te schaffen. Dankzij de stoere, ruige afwerking zorgt het voor een avontuurlijke sfeer in de kinderkamer. De Alex driedeurs kledingkast is gemaakt van massief vurenhout. 
 
Om de stijl in de kinderkamer 'in lijn' te houden, kunt u ook andere meubels uit de Alex serie aanschaffen. Op de afbeelding ziet u onder meer het eenpersoons kinderbed en het Alex nachtkastje. Deze producten vindt u elders op deze Vipackshop.
 
Specificaties:
Maten: 202,2 x 147,4 x 55 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Coming Kids New Basic Box

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!


Stijlvolle box uit een van de nieuwste kamers van Coming Kids: New Basic.
De box heeft mooie platte spijlen en is verkrijgbaar in zijdeglans of hoogglans.

Materiaal: (gedeeltelijk MDF) Wit gelakt.
€299,00 €279,00