Vipack Alex 3-deurs Kast
Vipack Alex 3-deurs Kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast Vipack Alex 3-deurs kast

Vipack Alex 3-deurs Kast

 0 reviews

Deze grote Alex driedeurs kledingkast beschikt over een handige roede, vijf legplanken en een grote en een kleine lade. Nu mogen er echt geen kleren meer rondslingeren in de kinderkamer!
€1.028,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex 3-deurs Kast

 
Voor de kinderen voor wie de Alex tweedeurs kledingkast niet groot genoeg is, hebben we gelukkig ook nog de Alex driedeurs kledingkast! Deze kledingkast is op dezelfde manier opgebouwd als zijn kleine broer, maar beschikt over vier extra legplanken en een extra kleine lade. Nu mogen er echt geen kleren meer rondslingeren in de kinderkamer!
 
De Alexdriedeurs kledingkast is 202,2 cm hoog, 147,4 cm breed en 55,0 cm diep. Dankzij deze imposante afmetingen is de kledingkast een sfeerbepalend element in de kinderkamer. Rede te meer om deze kledingkast aan te schaffen. Dankzij de stoere, ruige afwerking zorgt het voor een avontuurlijke sfeer in de kinderkamer. De Alex driedeurs kledingkast is gemaakt van massief vurenhout. 
 
Om de stijl in de kinderkamer 'in lijn' te houden, kunt u ook andere meubels uit de Alex serie aanschaffen. Op de afbeelding ziet u onder meer het eenpersoons kinderbed en het Alex nachtkastje. Deze producten vindt u elders op deze Vipackshop.
 
Specificaties:
Maten: 202,2 x 147,4 x 55 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Tutek Turran complete combiwagen met reiswieg en autostoel - 03

Tutek Turran is een complete combiwagen met reiswieg en autostoel.

Bij deze kinderwagen is standaard een bijbehorende autostoel van Tutek (€70,00) inbegrepen. U kunt bij uw bestelling eventueel aangeven om de autostoel er niet bij te bestellen. Wanneer u hiervoor kiest is het raadzaam om de Maxi Cosi adapterset voor de Cabrio en Pebble (€29,00) erbij te bestellen. Zo kunt u uw eigen Maxi Cosi autostoel veilig bevestigen op de kinderwagen.
€569,95
 
Op voorraad