Vipack Alex boekenkast
Vipack Alex boekenkast Vipack Alex boekenkast Vipack Alex boekenkast Vipack Alex boekenkast Vipack Alex boekenkast Vipack Alex boekenkast

Vipack Alex boekenkast

 0 reviews

Deze Alex boekenkast is een mooie mix van praktische eigenschappen en een stijlvolle uitvoering. Dankzij de combinatie van deurtjes en legplanken kunnen in deze boekenkast de spullen zowel in als uit het zicht worden opgeruimd!
€448,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex boekenkast
 
Zeker naarmate kinderen ouder worden, verandert de behoefte van de kinderkamer. Waar in de jonge jaren alles alleen maar is ingericht op 'lekker kunnen spelen', worden later ook andere dingen belangrijk. Zo krijgen kinderen bijvoorbeeld opeens schoolboeken, mappen en schriften. Ook deze spullen moeten een mooie en handige plek krijgen op de kinderkamer.
Daarom is er deze Alexboekenkast. Een mooie mengelmoes van praktische eigenschappen en een stijlvolle uitvoering. Dankzij de combinatie van deurtjes en legplanken kunnen in deze boekenkast de spullen zowel in als uit het zicht worden opgeruimd. Sommige spullen zijn immers leuk om te laten zien, dan moeten die ook een mooie plek in de spotlights kunnen krijgen! Andere dingen kunnen beter uit het zicht worden bewaard, daardoor oogt de kamer mooi opgeruimd en netjes.
De Alex boekenkast is 80,0 cm breed, 200,0 cm hoog en 40,0 cm diep. 
Zoals op de afbeelding te zien is, is de boekenkast mooi te combineren met het Alex bureau. Dit bureau vindt u elders op deze Vipack webshop.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Wenskaart: Een jongen!

Wenskaart: Een jongen!

Als je weet hoe leuk het is om een kaartje te ontvangen, is het net zo leuk om er een te sturen.
U kunt er direct extra kaarten bij bestellen, maar uiteraard zijn deze ook allemaal los verkrijgbaar.
€4,25
 
Op voorraad
Gratis verzending

Vipack Milan 3-deurs Kast

Vipack Milan 3-deurs Kast heeft 6 legplanken en 1 roede.
De Vipack Milan meubelen zijn gemaakt van MDF in wit.

Extra legplanken kunt u er direct bij bestellen.


Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!
€488,00