Vipack Alex bureau
Vipack Alex bureau Vipack Alex bureau Vipack Alex bureau Vipack Alex bureau Vipack Alex bureau Vipack Alex bureau

Vipack Alex bureau

 0 reviews

Dit bureau uit de Alex serie is praktisch en stijlvol tegelijk en is daarmee de perfecte studieplek voor ieder kind dat kennis gaat maken met huiswerk! Het is natuurlijk ook een heerlijke tafel om aan te knutselen of tekenen!
€376,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex bureau
 
Een bureau op de kinderkamer is eigenlijk onmisbaar voor ieder kind dat naar de middelbare school gaat. Natuurlijk is het reuze gezellig om af en toe aan de keukentafel het huiswerk te maken, maar een eigen plek om volledig gefocust te kunnen studeren moet er ook zijn! Dit bureau uit de Alex serie is praktisch en stijlvol tegelijk en is daarmee de perfecte studieplek.
Het bladoppervlak is precies groot genoeg om aan te kunnen werken, zonder dat het bureau overdreven groot is en te veel ruimte inneemt op de kinderkamer. De breedte van het bureau is 130,0 cm, de diepte is 60,0 cm en de hoogte is 75,0 cm. 
Dankzij de drie laden biedt het Alex bureau ook nog eens veel opbergruimte. Mochten de drie laden niet genoeg zijn, is het bureau mooi te combineren met de Alex boekenkast (zoals te zien op de afbeeldingen).
Natuurlijk kan een bureau ook al leuk zijn als de kinderen nog jong zijn. Dan waarschijnlijk niet voor huiswerk, maar wel om heerlijk aan te knutselen of tekenen! Aangezien het Alex bureau gemaakt is van massief vurenhout gaat het lang mee, u kunt er wat dat betreft dus niet vroeg genoeg bij zijn! 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

ABZ Matras Pocketveren Anti Alergisch 70 x 150 cm

-   ABZ pocketveer matrassen zijn uiterst flexibel.
-   Meer dan 160 afzonderlijke veren zijn onderling verbonden 
    en zorgen voor een optimale verdeling van de lichaamsdruk.
-   Het open verenwerk geeft een goede ventilatie en vochtregulering.
-   De afritsbare en doorstikte badstof hoes heeft aan de binnenzijde 
     een warmtehoudende laag.
-   De badstof hoes is wasbaar. 
€188,95
 
Op voorraad