Vipack Alex ladenkast
Vipack Alex ladenkast Vipack Alex ladenkast Vipack Alex ladenkast Vipack Alex ladenkast Vipack Alex ladenkast Vipack Alex ladenkast

Vipack Alex ladenkast

 0 reviews

Handige Alex ladekast die er aan bijdraagt dat de kinderkamer netjes opgeruimd en geordend blijft. Gemaakt van massief vurenhout zodat de ladekast tegen een stootje kan en lang meegaat.
€354,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex ladenkast
 
Het zal voor u als ouder geen onbekende situatie zijn: op het moment dat u de kinderkamer binnen komt lopen, heeft u het idee dat er zojuist een bom is afgegaan. De eens zo sfeervolle kamer ligt nu bezaaid met kleren, sportspullen en speelgoed. Tijd om daar verandering in te brengen!
Deze Alex ladekast kan een goed hulpmiddel zijn in de strijd tegen rondslingerende spullen op de kinderkamer. Dankzij de twee grote en twee kleine laden kunnen er allerlei verschillende spullen in worden opgeborgen. En aangezien sommige spullen natuurlijk gewoon leuk zijn om te showen, kunnen deze mooi bovenop de ladekast worden neergezet.
De Alex ladekast is gemaakt van massief vurenhout. Hierdoor kan het tegen een stootje en gaat het lang mee.

De afmetingen van de ladekast zijn als volgt:
Breedte: 86,0 cm
Hoogte: 83,0 cm
Diepte: 42,0 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Mima Xari Rose Gold Frame - Sicilian Red

Mima Xari is de unieke designwagen met het schelpvormige leather look zitje van slijtvast kunststof. Het strakke, modieuze ontwerp past helemaal bij moderne ouders die stijlvol in het leven willen staan. De Mima Xari groeit met je kind mee.
€1.222,75 €1.182,75
 
Gratis verzending

CottonBaby aankleedkussenhoes Lila

CottonBaby aankleedkussenhoes Lila
Met de Cottonbaby aankleedkussenhoes weet je zeker dat je kind comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen, zodat je er langer plezier van hebt. De hoes wordt gesloten door middel van klittenband, zodat je het makkelijk van het aankleedkussen af kunt halen om het te wassen.
€23,95
Op voorraad