Vipack Alex nachtkastje
Vipack Alex nachtkastje Vipack Alex nachtkastje Vipack Alex nachtkastje Vipack Alex nachtkastje Vipack Alex nachtkastje

Vipack Alex nachtkastje

 0 reviews

Het Alex nachtkastje is perfect te combineren met het Alex eenpersoons kinderbed. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook wat betreft formaat. De hoogte van het nachtkastje sluit namelijk perfect aan bij het bed.
€154,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex nachtkastje
 
Een slaapkamer is natuurlijk pas echt af met een nachtkastje. Het liefst met aan nachtkastje dat mooi past bij de rest van de meubels en dat praktisch is. Gelukkig voldoet dit ALEX nachtkastje aan deze eisen. 
Het is perfect te combineren met het Alex eenpersoons kinderbed. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook wat betreft formaat. De hoogte van het nachtkastje sluit namelijk perfect aan bij het bed. En aangezien het nachtkastje voorzien is van twee lades kunnen er ook nog allemaal spulletjes in worden weggestopt. 
Het Alex nachtkastje is gemaakt van massief vurenhout.
De afmetingen zijn als volgt:
Breedte: 50,0 cm
Hoogte: 45,0 cm
Diepte: 45,0 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Mix & Match 2-deurs kast XL Jack wit showmodel afhaalprijs

Qua kasten varieer je met Mix & Match naar hartenlust naar je eigen voorkeur, een boekenkast, driedeurs of tweedeurs kast, een vakkenkast met genoeg ruimte voor cd-speler, boeken of andere gave accessoires, het is er. Kortom, het is eigenlijk te veel om op te noemen, vrijwel alles is mogelijk. 
 
De kast wordt geleverd zonder opbergbakjes. Deze vindt u HIER.

Voor meer van Bopita bekijk de folder HIER.
€695,00 €350,00
 
Op voorraad