Vipack Robin 2-deurs Kast
Vipack Robin 2-deurs Kast Vipack Robin 2-deurs kledingkast Vipack Robin 2-deurs kledingkast Vipack Robin 2-deurs kledingkast Vipack Robin 2-deurs kledingkast

Vipack Robin 2-deurs Kast

 0 reviews

De Robin tweedeurs kledingkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. Dankzij de leuke verticale accenten op de deuren is de kledingkast stijlvol en enigszins retro. De subtiele handvatten passen hier perfect bij. 
€852,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin 2-deurs kledingkast
 
Uw kind kan pas echt genieten van de kinderkamer als deze enigszins netjes en geordend is. Kinderen krijgen overdag immers al meer dan genoeg prikkels, het is dan fijn als de kinderkamer een rustpunt kan zijn. Om dit te stimuleren moet er uiteraard wel genoeg opbergruimte zijn. Deze Vipack Robin tweedeurs kledingkast kan hiervoor zorgen.
 
Achter de twee smalle, hoge deuren van de Robin tweedeurs kledingkast zitten verschillende legplanken en een handige hangrail. Hierdoor kan de kleding dus zowel netjes worden opgehangen als opgevouwen. 
 
De Robin tweedeurs kledingkast is gemaakt van hoogwaardig MDF. Dankzij de leuke verticale accenten op de deuren is de kledingkast stijlvol en enigszins retro. De subtiele handvatten passen hier perfect bij. 
 
Omdat de Robin tweedeurs kledingkast is afgewerkt in het wit, is het eenvoudig te combineren met andere meubelen op de kinderkamer. En dat is handig, aangezien een kledingkast een groot en opvallend meubel is dat niet even kan worden weggestopt in een hoekje!

Specificaties:
Maten: 110 x 57 x 204,5 cm
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Lief! Rugzak Sweets and Treats

Deze Lief! Rugzak Sweets and Treats is voorzien van:
- Twee schouderbanden aan de achterkant waarmee de tas op de rug gedragen kan worden.
- Twee handvatten aan de bovenkant.
- Hoofdvak met ritssluiting.
- Ritsvak aan de voorkant.

Afmetingen: 22 x 10 x 29 (bxdxh)
 
€34,99
 
Op voorraad