Vipack Robin 3-deurs Kast
Vipack Robin 3-deurs Kast Vipack Robin 3-deurs kledingkast Vipack Robin 3-deurs kledingkast Vipack Robin 3-deurs kledingkast Vipack Robin 3-deurs kledingkast Vipack Robin 3-deurs kledingkast

Vipack Robin 3-deurs Kast

 0 reviews

De Robin driedeurs kledingkast is gemaakt van MDF en afgewerkt in het wit. Het is een neutrale kledingkast die dankzij de verticale groeven en de subtiele handvatten toch een eigen karakter krijgt. 
€1.128,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin 3-deurs kledingkast
 
Dankzij deze Vipack Robin driedeurs kledingkast kan de kinderkamer heerlijk netjes en overzichtelijk blijven. Deze kledingkast is zo groot en veelzijdig dat waarschijnlijk ook alle sportspullen, beddengoed en handdoeken een mooi plekje kunnen krijgen. 
 
De Robin driedeurs kledingkast beschikt namelijk over zowel hangroedes als veel legplanken. Het maakt dus niet uit wat uw kind in deze kledingkast wilt opbergen, er is altijd een geschikt plekje voor! En mochten er toch legplanken tekort komen, dan zijn deze eenvoudig extra te bestellen.
 
De Robin driedeurs kledingkast is gemaakt van MDF en afgewerkt in het wit. Het is een neutrale kledingkast die dankzij de verticale groeven en de subtiele handvatten toch een eigen karakter krijgt. 
 
Dankzij dit ontwerp is de kledingkast gemakkelijk met andere kindermeubelen te combineren. Natuurlijk met meubelen uit de Vipack Robin collectie - een voorbeeld hiervan ziet u op de afbeelding bij dit product - maar de andere Vipack collecties bieden ook meer dan genoeg leuke mogelijkheden! 

Specificaties:
Maten: 166 x 57 x 204,5 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.