Vipack Robin bureau
Vipack Robin bureau Vipack Robin bureau Vipack Robin bureau Vipack Robin bureau Vipack Robin bureau

Vipack Robin bureau

 0 reviews

Omdat het Robin bureau gemaakt is van hoogwaardig MDF is de kwaliteit uitstekend. Dit bureau kan dan ook verschillende fases van het kinderleven mee: van de eindfase van de basisschool, via de middelbare school naar misschien wel het studentenleven!
 
€486,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin Bureau
 
Dit onderscheidende Vipack Robin bureau is een echte aanwinst voor de kinderkamer. In veel opzichten is het een klassiek bureau, maar het heeft ook onderscheidende factoren. Zo beschikt dit Robin bureau niet over standaard lades, maar zit er een kastje met een deurtje in verwerkt. Verder heeft dit Robin bureau uiteraard het gewenste grote werkblad, een opbergvak en genoeg draai- en beenruimte. 
 
Omdat het Robin bureau gemaakt is van hoogwaardig MDF is de kwaliteit uitstekend. Dit bureau kan dan ook verschillende fases van het kinderleven mee: van de eindfase van de basisschool, via de middelbare school naar misschien wel het studentenleven!
 
De uitstraling van dit Robin bureau is enigszins retro en 'country', hiermee heeft het een eigen karakter dat een leuke draai aan de kinderkamer kan geven. Op de tweede afbeelding ziet u hoe het Robin bureau gecombineerd kan worden met andere meubelen uit deze collectie. Door de kinderkamer op deze manier in te richten wordt het een mooi geheel.
 
Juist op zoek naar meer variatie? De verschillende Vipack collecties bieden een bijna onuitputtelijke bron van mogelijkheden!
 
Specificaties:
Maten: 150 x 70 x 75,5 cm
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Wheelyrunner loopfiets fuchsia

Deze stoere Wheelyrunner is een stalen loopfiets voor kinderen vanaf 2 à 3 jaar en is een leuke en ideale manier om kinderen spelenderwijs aan hun motoriek en evenwicht te laten werken. Het is gemakkelijker en net zo leuk als steppen!

Klik hier voor een 360 graden afbeelding
€59,95
Op voorraad
Gratis verzending

Coming Kids DELUXE topmatras 5cm HR32 180 cm breed

Deze topmatras heeft de afmetingen: HxBxD 5 x 180 x 200 cm en is geschikt voor twinbed of tiener bed van 180 x 200 cm.

U kunt hem ook bestellen in lengtes van 210 of 220 cm.

Als uw matras te hard is is de topmatras een uitstekende oplossing en tevens gaat ww matras gaat langer mee.

Deze HR 32 schuimmatras is gemaakt van hoogwaardig drukverlagend materiaal met een lange levensduur en uitstekende ventilatie. Zorgt voor een steviger slaapcomfort.
 
€250,00
Gratis verzending

Childwood Evolu eettablet - wit

Het Childwood Evolu  eettablet  is het optionele eettafeltje dat u op de armsteunen van de Childwood Evolu kinderstoek kunt klikken. Het is verstelbaar in diepte. 
 
De EVOLU hoge stoel is bestemd voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar.
€45,95
Gratis verzending

Bopita Basic Wood 2-deurs Kast Medium Natural Wash Uni

Bopita Basic Wood medium, dekkend wit gelakt (op waterbasis) met een front in de kleur ‘natural wash’ bij de lade onderin.
De Basic Wood kledingkast heeft een schap bovenin over de gehele breedte, 2 hangroedes, daaronder schappen (verstelbaar in hoogte) en onderin de lade.
 
De kast heeft een tussenschot in het midden en je kunt er direct een extra set legplanken bij bestellen.
€369,00 €355,00