Vipack Robin nachtkastje
Vipack Robin nachtkastje Vipack Robin Nachtkastje Vipack Robin Nachtkastje Vipack Robin Nachtkastje Vipack Robin Nachtkastje

Vipack Robin nachtkastje

 0 reviews

Beide producten zijn immers gemaakt van hetzelfde MDF en afgewerkt in het wit. Zo vormen ze samen een mooi, homogeen geheel!
 
€180,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin nachtkastje

Een opbergmeubel hoeft helemaal niet groot te zijn om veel waarde te hebben op de kinderkamer. Dit Vipack ROBIN nachtkastje is daar het bewijs van. Het kleine, schattige nachtkastje past perfect bij de ROBIN kinderbedden en zorgt ervoor dat er niet allerlei kleine spullen rondslingeren rondom het kinderbed.

In het ROBIN nachtkastje kan uw kind namelijk al deze kleine spullen opruimen, maar zijn ze toch direct bij de hand als het nodig is. En op het nachtkastje is genoeg plek voor een leuk nachtlampje, de wekker en een spannend leesboek.

Behalve de praktische voordelen staat het ROBIN nachtkastje ook heel knus en gezellig. Het geeft meer sfeer en karakter aan de kinderkamer, zeker in combinatie met één van de ROBIN kinderbedden.

Beide producten zijn immers gemaakt van hetzelfde MDF en afgewerkt in het wit. Zo vormen ze samen een mooi, homogeen geheel!
 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Box Brent Naturel

Nieuw in de collectie bij Bopita is de box Brent, zeer aantrekkelijk geprijsd en van vertrouwde Bopita-kwaliteit. De box is samengesteld uit beukenhout en voorzien van een lak op waterbasis dus veilig voor ieder kind. Verder heeft de box brede, platte spijlen en massieve poten. De bodemplaat is verstelbaar.
€149,00 €139,00
Gratis verzending

Win Green Hanging Tent Blue Gingham

De Win Green Hanging Tent Blue Gingham kan heel eenvoudig aan een boom, balk of plafond haak worden gehangen om de perfecte schuilruimte te maken voor de zon of een speelplek in de slaapkamer.

Materiaal 100% katoen. 
Afmeting: 2.20m hoog met een diameter van 84cm. 
Inclusief touw, tent haringen en opbergzak. 
Wasbaar in wasmachine!
Niet waterdicht.
€159,00