Vipack Alex 2-deurs Kast
Vipack Alex 2-deurs Kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast

Vipack Alex 2-deurs Kast

 0 reviews

Handige, veelzijdige ALEX tweedeurs kledingkast met roede, legplank en lade.
€754,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex 2-deurs Kast

De ALEX tweedeurs kledingkast is een mooie aanvulling op het ALEX eenpersoons kinderbed. Beide zijn namelijk gemaakt van hetzelfde type massief vurenhout en op een gelijke manier afgewerkt. Door dit te combineren wordt de kinderkamer een mooi geheel.
Naast de twee grote deuren is deze ALEX kledingkast ook voorzien van een handige lade. Achter de deuren zit een handige roede bevestigd waar ruimte is voor veel kledinghangers. Boven de roede hangt een functionele legplank. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen alle verschillende soorten kleding een plekje krijgen in deze kledingkast.

De ALEX tweedeurs kledingkast is 100,0 cm breed, 200,0 cm hoog en 55,0 cm diep. 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Lifetime Kleed Fun Rechthoekig Pink

Altijd gratis verzending binnen Nederland!


Mooi rechthoekig handgeweven Lifetime kleed voor op de kinderkamer, in een speelhoek of in de woonkamer. Het is the finishing touch om je kamer net iets meer aan te kleden en een warmere uitstraling te geven.

Afmeting: 80 x 120 cm
Materiaal: Katoen/Polyester
€92,00
Op voorraad
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Black Brown Brown - Farmer Earth

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€699,00