Vipack Alex 2-deurs Kast
Vipack Alex 2-deurs Kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast Vipack Alex 2-deurs kast

Vipack Alex 2-deurs Kast

 0 reviews

Handige, veelzijdige ALEX tweedeurs kledingkast met roede, legplank en lade.
€754,00

Opties

Koop nu
Vipack Alex 2-deurs Kast

De ALEX tweedeurs kledingkast is een mooie aanvulling op het ALEX eenpersoons kinderbed. Beide zijn namelijk gemaakt van hetzelfde type massief vurenhout en op een gelijke manier afgewerkt. Door dit te combineren wordt de kinderkamer een mooi geheel.
Naast de twee grote deuren is deze ALEX kledingkast ook voorzien van een handige lade. Achter de deuren zit een handige roede bevestigd waar ruimte is voor veel kledinghangers. Boven de roede hangt een functionele legplank. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen alle verschillende soorten kleding een plekje krijgen in deze kledingkast.

De ALEX tweedeurs kledingkast is 100,0 cm breed, 200,0 cm hoog en 55,0 cm diep. 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

De Eekhoorn WOOOD 3-deurs kast Dennis grenen beton grijs geborsteld

​De WOOOD 3-deurs kast Dennis, afmetingen (hxbxd): 202x158x55 cm is een stoere hang/legkast met draaideuren en is een onderdeel van de serie Dennis van het merk WOOOD. Het interieur van de kast bestaat uit (hanggedeelte) één brede legplank van 100 cm met daaronder een roede en (leggedeelte) 4 legplanken van 53 cm breed.
€499,00