Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed
Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed

Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed

 0 reviews

Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed heeft een comfortabel uitneembaar bodemmatrasje om op te spelen, een neerklapbaar dak met een anti-UV 50+ behandeling en een afritsbaar muggennet.
 
€59,00
Op voorraad

Opties

Koop nu
Bo-Jungle B-Play Nest Pop Up Bed

Je kleintje kan gerust naar buiten in de Bo Jungle campingbed. De babytent heeft een comfortabel uitneembaar bodemmatrasje om op te spelen, een neerklapbaar dak met een anti-UV 50+ behandeling en een afritsbaar muggennet. Zo wordt je kindje beschermd tegen zon en de beestjes.
De tent is eenvoudig op te zetten en op te plooien door het pop-up systeem. Daarnaast worden er 3 afneembare speeltjes aan de tentboog meegeleverd.
Dankzij de lusjes is het ook mogelijk 3 eigen speeltjes op te hangen!

Kamperen was nog nooit zo leuk! Natuurlijk kun je de tent ook gewoon lekker thuis of in de tuin gebruiken, bij opa en oma of de oppas. Dankzij de handige opbergtas een ideale reistent om mee te nemen onderweg!

Een ideaal campingbedje dat je binnen enkele seconde hebt staan. Aan dit reistentje ga je veel plezier aan beleven. Voor een nachtje logeren, in de tuin, op strand, enz. Er zijn een tal van mogelijkheden met dit reisbedje.
Bo Jungle

Bo Jungle is een vernieuwend  A-merk van Belgische bodem. De babyartikelen zijn van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in neutrale kleuren. Het design is gebaseerd op de natuur. Bo Jungle streeft naar maximaal comfort, de beste zorg voor jouw baby en een voordelige prijs. Elke baby verdient het om een zo goed mogelijke start te krijgen in het leven.

Afmetingen: 80 x 100 x 61 cm (B x D x H)

B-Play Nest Pop Up Bed

•     Comfortable removable mattress
•     Top side folds back and has undergone an anti-UV 50+ treatment, with additional loops for toys
•     Easy to (dis)assemble: pop up system
•     3 removable toys included
•     With removable mosquito net
•     Storage bag included
•     Product dimensions: Oval : 80 cm long x 100 cm deep x 61 cm high

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Dark Grey Cognac - Nomad Light Grey

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€639,00