Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm
Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm Flexa Matras en matrashoes ovaal 70 x 140 cm

Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm

 0 reviews

Flexa Baby bed wit 70 x 140 cm is een kinderbed in massief beuken. 5 bedden in 1.
Ovaal, natuurlijk gevormd.
 
€579,00

Opties

Koop nu
Flexa Baby bed ovaal wit 70 x 140 cm
 
Flexa Baby bed wit 70 x 140 cm is een kinderbed in massief beuken. 5 bedden in 1. 
Ovaal, natuurlijk gevormd.
 
Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting
 
Flexa  H x B x D
Flexa Baby bed wit 70 x 140 cm 88 x 145 x 75
Over Flexa
 
Gestart in Denemarken in 1972, FLEXA gespecialiseerd in ontwerp, productie en verkoop van Scandinavische interieuroplossingen voor Kids.
 
WIJ ONTWERPEN
Wij ontwikkelen complete, moderne Scandinavische interieurs voor baby's en kinderen.  Alle FLEXA producten zijn ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden, die zich aanpast, groeit en veranderd aan de lopende behoeften van kinderen. Wij maken gebruik van de kennis over kinderen om werelds beste, functionele, speelse en duurzame ruimte oplossingen te creëren tegen betaalbare prijzen.
 
WIJ MAKEN
Onze productiefaciliteit in Europa heeft meer dan 200 toegewijde en vakbewame medewerkers die zorgen voor de hoogste kwaliteit kindermeubilair. In onze 3 Europese fabrieken produceren wij bedden en kasten in grenen, berken en MDF. In Azië hebben we onze eigen inkoop, en textielproductie. Dit zorgt voor onze eigentijdse en speelse collectie textiel, welke voldoet aan de strenge eisen van niet giftige- en milieuvriendelijke materialen.
 
WIJ DISTRIBUEREN
FLEXA speciaalzaak
De eerste FLEXA winkel werd geopend in 1999 in Nice, Frankrijk en onze retail afdeling is inmiddels uitgegroeid tot de grootste keten in kinderkamer oplossingen. Tegenwoordig hebben we meer dan 140 speciaalzaken gevestigd in Europa, Azië, Noord-Afrika en Hawaii. Dagelijks geven onze toegewijde en deskundige partners tekst en uitleg aan ouders, over de best mogelijke ruimte oplossingen voor hun kinderen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Flexa Play Kindertafel roze

De doorsnede van de FLEXA Play tafel is 60 cm, de hoogte is 47 cm. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig MDF, terwijl de boten van de FLEXA Play tafel zijn vervaardigd van echt berkenhout. 
€99,00
 
Gratis verzending

Stokke® Tripp Trapp® kussenset - Grey Melange

 

Stokke® Tripp Trapp® Kussenset Grey Melange


Met het Stokke® Tripp Trapp® Kussenset geef je je Tripp Trapp® een persoonlijk tintje met kussens met verschillende kleuren en dessins. 
Het kussen is zacht en comfortabel voor je kindje
€29,00
Op voorraad