Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm
Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm Flexa Matras en matrashoes ovaal 70 x 140 cm

Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm

 0 reviews

Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm is een kinderbed in massief beuken. 5 bedden in 1.
Ovaal, natuurlijk gevormd.
 
€579,00

Opties

Koop nu
Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm
 
Flexa Baby bed wit 70 x 140 cm is een kinderbed in massief beuken. 5 bedden in 1. 
Ovaal, natuurlijk gevormd.
 
Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting

Flexa  H x B x D
Flexa Baby bed ovaal wit-beuken 70 x 140 cm 88 x 145 x 75
 
Over Flexa

Gestart in Denemarken in 1972, FLEXA gespecialiseerd in ontwerp, productie en verkoop van Scandinavische interieuroplossingen voor Kids.
 
WIJ ONTWERPEN
Wij ontwikkelen complete, moderne Scandinavische interieurs voor baby's en kinderen.  Alle FLEXA producten zijn ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden, die zich aanpast, groeit en veranderd aan de lopende behoeften van kinderen. Wij maken gebruik van de kennis over kinderen om werelds beste, functionele, speelse en duurzame ruimte oplossingen te creŽren tegen betaalbare prijzen.
 
WIJ MAKEN
Onze productiefaciliteit in Europa heeft meer dan 200 toegewijde en vakbewame medewerkers die zorgen voor de hoogste kwaliteit kindermeubilair. In onze 3 Europese fabrieken produceren wij bedden en kasten in grenen, berken en MDF. In AziŽ hebben we onze eigen inkoop, en textielproductie. Dit zorgt voor onze eigentijdse en speelse collectie textiel, welke voldoet aan de strenge eisen van niet giftige- en milieuvriendelijke materialen.
 
WIJ DISTRIBUEREN
FLEXA speciaalzaak
De eerste FLEXA winkel werd geopend in 1999 in Nice, Frankrijk en onze retail afdeling is inmiddels uitgegroeid tot de grootste keten in kinderkamer oplossingen. Tegenwoordig hebben we meer dan 140 speciaalzaken gevestigd in Europa, AziŽ, Noord-Afrika en Hawaii. Dagelijks geven onze toegewijde en deskundige partners tekst en uitleg aan ouders, over de best mogelijke ruimte oplossingen voor hun kinderen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Taf Toys Musical Sleepy Pal Mouse

De Taf Toys Sleepy Mouse is een vrolijke, zachte muis speelpop met nachtlampje en muziekdoos met 2 verschillende melodieŽn; rustgevende muziek en natuurgeluiden voor het slapen en actievere muziek tijdens het spelen. De muziek en het lampje worden geactiveerd door aan het koord te trekken of door op het lampje te drukken. Het nachtlampje met muziek kan ook apart worden gebruikt als nachtlichtje in de donkere babykamer. Zo maak je van de speelpop een heerlijke zachte knuffelpop.
€39,99