Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm
Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200

Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm

 0 reviews

Het Robin kajuitbed is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt in het wit. Hierdoor is het eenvoudig en leuk met andere kindermeubelen te combineren!
€744,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm
 
Dit Vipack Robin kajuitbed is een zeer veelzijdig kinderbed. Uiteraard kan uw kind hier heerlijk in slapen en 's nachts van de leukste dingen dromen. Maar ook overdag is dit ROBIN kajuitbed heel leuk. Met een paar simpele kussens wordt dit kinderbed namelijk een hele gezellige bank waar uw kind overdag lekker kan 'chillen'. 
 
Maar behalve dat dit Robin kajuitbed dus voor veel gezelligheid zorgt op de kinderkamer, is het kinderbed ook reuze handig. Onder het kajuitbed zitten namelijk een onderschuifbed en twee lades verwerkt. Dankzij dit onderschuifbed hoeft u als ouder nooit meer met oude matrassen te slepen wanneer er iemand komt logeren. U rolt dit onderschuifbed zo onder het Robin kajuitbed vandaan!
 
De twee laden maken dat de ruimte onder het kajuitbed nog efficiënter gebruikt wordt! Rondslingerende spullen kunnen hier handig in worden opgeruimd.
 
Het ROBIN kajuitbed is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt in het wit. Hierdoor is het eenvoudig en leuk met andere kindermeubelen te combineren!
 

Specificaties:
Buitenmaat: 206x 98 x 88 cm
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Combiflex Boomhut wit 90 x 200 cm evt met dubbele slaapunit

Bij het combiflex-bedsysteem is het “basic bed” het uitgangspunt en dit is met aparte onderdelen geheel naar  wens uit te breiden. Van basic bed naar een half hoogslaper met rechte of schuine trap, een hoogslaper, een hoogslaper met bureaublad of apart verrijdbaar bureau, een hemelbed, een stapelbed met of zonder lade, een compact bed met rechte of schuine trap of een bedbank.
 
€1.678,00 €1.128,00
Gratis verzending

Leren Laptop/ verzorgingstas - The Classic - Zwart

Een zeer stijlvolle klassieke aktetas. Hij is klassiek, maar eigentijds ontworpen door de Mutsaers’ styliste. Deze tas geeft u extra stijl bij uw (zakelijke) afspraken. Bij aankoop van dit product krijg je een gratis: Snoozebaby Easy changing verschoningsmat Storm Grey ter waarde van €28,95 erbij.
€324,00