Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm
Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200 Vipack Robin bed 90 x 200

Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm

 0 reviews

Het Robin kajuitbed is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt in het wit. Hierdoor is het eenvoudig en leuk met andere kindermeubelen te combineren!
€744,00

Opties

Koop nu
Vipack Robin kajuitbed 90 x 200 cm
 
Dit Vipack Robin kajuitbed is een zeer veelzijdig kinderbed. Uiteraard kan uw kind hier heerlijk in slapen en 's nachts van de leukste dingen dromen. Maar ook overdag is dit ROBIN kajuitbed heel leuk. Met een paar simpele kussens wordt dit kinderbed namelijk een hele gezellige bank waar uw kind overdag lekker kan 'chillen'. 
 
Maar behalve dat dit Robin kajuitbed dus voor veel gezelligheid zorgt op de kinderkamer, is het kinderbed ook reuze handig. Onder het kajuitbed zitten namelijk een onderschuifbed en twee lades verwerkt. Dankzij dit onderschuifbed hoeft u als ouder nooit meer met oude matrassen te slepen wanneer er iemand komt logeren. U rolt dit onderschuifbed zo onder het Robin kajuitbed vandaan!
 
De twee laden maken dat de ruimte onder het kajuitbed nog efficiënter gebruikt wordt! Rondslingerende spullen kunnen hier handig in worden opgeruimd.
 
Het ROBIN kajuitbed is gemaakt van hoogwaardig MDF en afgewerkt in het wit. Hierdoor is het eenvoudig en leuk met andere kindermeubelen te combineren!
 

Specificaties:
Buitenmaat: 206x 98 x 88 cm
Matrasmaat: 90 x 200 cm

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Happy Baby Dan High Chair Beuken Naturel

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

 
De zitting, voetensteun en veiligheidsgordel van de Happy Baby Dan High Chair kan worden aangepast aan uw kind en kan vanaf 6 maanden gebruikt worden. Deze verstelbare kinderstoel van Baby Dan is dus geschikt voor jong en oud.
 
o   Materiaal: Rubberwood
o   Kleur: Beuken Naturel
€129,95 €121,95
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Dark Grey Brown - Farmer Emerald Green

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€699,00