Maxi-cosi Dana for 2 Earth Brown
Maxi-cosi Dana for 2 Earth Brown Maxi-cosi Dana for 2 Earth Brown

Maxi-cosi Dana for 2 Earth Brown

 0 reviews

Bij zelf afhalen ontvangt u 20% afhaalkorting! 


De Maxi-Cosi Dana For 2 is een compacte buggy voor twee kinderen van dezelfde of verschillende leeftijd. De zitjes zijn verstelbaar en bovendien kunnen er zelfs twee babyautostoeltjes op het frame worden geplaats.

€449,00

Opties

Koop nu
Maxi-Cosi Dana For 2
In de Maxi-Cosi Dana For 2 kun je twee kindjes al vanaf de geboorte vervoeren. De duowagen is praktisch in gebruik en is compact vormgegeven zodat hij door een gewone deuropening past. Wel zo handig!

The Maxi-Cosi Dana For 2 is a compact buggy for two children of the same or different age. The seats are adjustable and even two baby car seats can be placed on the frame.

El Maxi-Cosi Dana Para 2 es un cochecito compacto para dos niños de la misma o de diferente edad. Los asientos son ajustables, y incluso hay dos asientos de coche de bebé que puede ser colocado en el bastidor.
 
 
Comfort
De rugleuningen en de hoofdsteunen van de Maxi-Cosi Dana For 2 zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen. Zo kan ieder kindje in zijn eigen favoriete positie zitten of liggen. De bekleding kan worden uitgewassen en de duowagen is uitgevoerd met een XL boodschappenmand en twee 5-punts veiligheidsgordels.
 
Gebruiksgemak
De Maxi-Cosi Dana For 2 is uitgevoerd met speciale handvatten waardoor je de duowagen gemakkelijk overal tussendoor kunt manoeuvreren. De duobuggy is gemakkelijk in te klappen en past opgevouwen in vrijwel iedere kofferbak. Op het frame van de duobuggy kunnen gemakkelijk twee babyautostoeltjes worden bevestigd. Bij de Maxi-Cosi Dana For 2 wordt een bijpassende regenhoes meegeleverd.

Eigenschappen
- Geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte
- Compact vormgegeven en in te klappen
- Past opgevouwen in bijna iedere kofferbak
- Geschikt voor 2 babyautostoeltjes
- XL boodschappenmand en 5-punts veiligheidsgordels
- Onafhankelijk van elkaar verstelbare rugleuning (3 posities)
- Comfortabele zitting en verstelbare hoofdsteun
- Uitwasbare bekleding
- Inclusief regenhoes
  • - Inclusief regenhoes

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Aerosleep Matrasoplegger Protect: 90 x 200 cm

Dit is een matrasoplegger bestaande uit 3 lagen: Ventilerende luchtlaag, Absorptielaag, ondoorlaatbare kunststoflaag. Voordelen van de ventilerende luchtlaag: Uw baby kan door de grote luchtdoorlaatbaarheid steeds ongehinderd blijven ademen, ook als deze zich op zijn buikje gedraaid heeft vermindert.
€119,95
Op voorraad