Doona Kinderzitje-Autostoel-Buggy in één - Night Black

Doona Kinderzitje-Autostoel-Buggy in één - Night Black is het eerste kinderzitje annex autostoeltje dat een volledig geïntegreerde mobiele oplossing biedt en vliegtuiggeschikt is.
Ean Code 4897055661944
Doona Plattform ISOFIX
Verzendmethode
Aantal    
 
Prijs: € 379,00
 
Koop nu
  • Voeg aan baby checklist toe
  • Deel dit met je vrienden
MKBokbetalen

Doona Kinderzitje-Autostoel-Buggy in één

 

Dankzij Doona hoef je niet meer te sleuren met een zware draagbare autostoel: de storm-autostoel heeft ingebouwde wieltjes, waardoor je 'm tot buggy omvormt.

Heb jij het gedroomd? Doona heeft het gedaan! Dankzij de hendel vorm je de autostoel groep 0 om in een handige buggy. Het handvat van de draagbare autostoel wordt de duwstang van de buggy. Dankzij dit ontwerp verlies je nooit ruimte in de koffer van je auto en hoef je geen extra buggy aan te kopen. Bovendien kan je de duwstang van je buggy verplaatsen, zo kan je makkelijker manouvreren met je buggy.

De draagbare autostoel installeer je snel in de auto, met de rug naar de weg, dankzij de veiligheidsgordel. En dankzij de basis kan je de draagbare autostoel bovendien met het veilige, altijd juiste IsoFix-systeem in je auto vastmaken.
Niet alle auto's beschikken over het IsoFix-systeem. Raadpleeg de handleiding om te zien of dat bij jouw auto het geval is. Met de vijfpuntsgordel klik je je baby veilig vast in de draagbare autostoel. De regelbare gordels passen zich perfect aan aan je kleine spruit. Bovendien is het veiligheidsharnas uitgerust met gordelbeschermers, zo ondervindt je kleintje niets. Het verkleinkussen van bamboevezel zorgt ervoor dat je baby altijd goed en comfortabel zit in Doona's autostoeltje. Bamboe is van nature antibacterieel, antiallergisch en goed ventilerend. Tijdens uitstapjes met de buggy, bescherm je je kleintje tegen de zon met de bijgeleverde zonnekap en achterbank- en gordelbeschermers.
Doona's draagbare autostoel is door TUV gecertificeerd voor gebruik in vliegtuigen.Doona carseat

Doona is the first child seat/car seat that a fully integrated mobile solution. The Doona offers the following and is therefore unique:
Never wear a heavy child seat (you spare your back)
More space in your trunk (you do not separate to bring more buggy)
Easy interchangeable between several cars (especially with the optional base)
Very easy to use and handy
Highest safety and quality standards (winner Innovation Prize and TUV tested)
Can be included in airplane!

Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.
Aanmelden gratis nieuwsbrief
Schrijf u in en maak kans op één €25 waardebon van Babyzaak-Online.nl

Aanmelden gratis nieuwsbrief


Veilig betalen
betalen
Verzendmethoden