Stapelgoed ROCK Tienerbed
Stapelgoed ROCK Tienerbed Stapelgoed ROCK Tienerbed Stapelgoed ROCK Tienerbed Stapelgoed ROCK Tienerbed

Stapelgoed ROCK Tienerbed

 0 reviews

Stapelgoed ROCK Tienerbed, een stoer bed met wielen en een stoere tekst op het voeteneinde. Optioneel is de toevoeging van de extra lederen bedmat (imitatie) als hoofdeinde.
€299,00

Opties

Koop nu
Stapelgoed ROCK Tienerbed

Stapelgoed ROCK Tienerbed, een stoer bed met wielen en een stoere tekst op het voeteneinde. Optioneel is de toevoeging van de extra lederen bedmat (imitatie) als hoofdeinde. Bed is exclusief latten bodem. Dit tienerbed bevat bruinhout en heeft de afmetingen van B95cm, L203cm en H42cm. Het is gemaakt van MDF materiaal en massief hout. Er zijn geen andere kleuren van dit product beschikbaar. Dit tienerbed is onderdeel van de nieuwe ROCK collectie van Stapelgoed.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Stapelgoed Lillie Hanglamp 30 x 25 - Taupe

Altijd gratis verzending in Nederland en België!!


Een kunstleren wandlamp uit de serie Stapelgoed van Comingkids, verfraaid met een trendy applicatie met opschrift Stapelgoed en onderaan een 2-kleurig gestreept lint met een klein speldje.

Diameter 30cm
Hoogte 25cm
€59,95
 
Gratis verzending

De Eekhoorn Connect - 3 drs + lade - lockerdeur wit

​Uit de serie CONNECT; een stoere basic 3-drs kast met 3 handige lades (voorzien van stevige, metalen ladegeleiders). Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen! De romp van de CONNECT kast is gemaakt van massief grenenhout.
€429,00