Vroomshoop MonoFlex bedbodem 90 x 200 cm
Vroomshoop MonoFlex bedbodem 90 x 200 cm Vroomshoop MonoFlex bedbodem 90 x 200 cm

Vroomshoop MonoFlex bedbodem 90 x 200 cm

 1 review

Altijd gratis verzending in Nederland en België!


Monoflex Stabiel gelakt frame 26 veerlatten.
Middensectorversteviging; de stijfheid van 4 veerlatten is instelbaar
Totale hoogte: 7 cm.
€109,00

Opties

Koop nu

Vroomshoop MonoFlex bedbodem 90 x 200 cmDegelijke vlakke bedbodem. De 26 opliggende veerlatten over de totale breedte van de bodem zijn d.m.v. elastische steunen verbonden met het frame. De bodem is voorzien van een individuele verstevigde middensector; de stijfheid van 4 veerlatten is instelbaar.
Ideaal voor tienerledikanten.
Totale hoogte: 70 mm

Reviews

-

Bedbodem is ok, maar hebben we verlopig nog niet gemonteerd omdat dit niet samen geplaatst kan worden met de opstaande rand (kinderbeveiliging)

Gratis verzending

Bopita Mix & Match Bureau XL op wielen wit

Mooi bureau van gelakt MDF.
Het Bopita Mix & Match programma biedt een bijna oneindig assortiment meubelen die allemaal met elkaar te  matchen  zijn. Combineren in kleuren, soorten meubels voor klein of groot, alles kan met Bopita Mix & Match.
€439,00 €399,00
 
Gratis verzending

Jess - Kinderstoel Silver

De Topmark Jess kinderstoel is makkelijk inklapbaar en geschikt voor verschillende situaties en dat maakt de kinderstoel zo prettig in gebruik. Je kindjes kunnen dan lekker bij je zittem zowel aan de eettafel en aan de salontafel met deze kinderstoel Jess. De poten van de kinderstoel kunnen eenvoudig worden verwijderd.
Het tafelblad van kinderstoel Jess heeft een groot afneembaar en een verstelblad eetblad. De kinderstoel is makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.
€69,95