Roommate Giraffe wall ruler - Grey
Roommate Giraffe wall ruler - Grey Roommate Giraffe wall ruler - Grey Roommate Cloud wall lamp Grey

Roommate Giraffe wall ruler - Grey

 0 reviews

De Giraffe groeikaart van het merk Roommate is een fantastische manier voor het bijhouden van elke centimeter dat uw kindje groeit.
€64,95
Op voorraad

Opties

Koop nu
Roommate Giraffe wall ruler - Grey

De Giraffe groeikaart van het merk Roommate is een fantastische manier voor het bijhouden van elke centimeter dat uw kindje groeit. Er kan op de kaart met een white board stift worden geschreven en is geschikt voor kinderen tussen 70 en 150 cm.

Product informatie
Kleur: Grijs
Totale afmeting: 115 x 28 cm
Materiaal: Poeder belaagd materiaal


Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Bopita Basic Wood Bureau Small Gravel Wash

Basic Wood is een serie grenen meubelen met een white wash te combineren met opbergbakken in diverse houtkleuren. De opbergbakken zijn voorzien van cijfer- en lettercombinaties in wit voor een extra speels effect. De achterzijdes van de bakken zijn zonder deze cijfers/letters, dus afwisseling is mogelijk. Van Basic Wood is zowel een baby als tienerlijn verkrijgbaar.
€275,00 €249,00
 
Gratis verzending

De Eekhoorn - Connect - 2 drs + lade - lockerdeur wit

​Uit de serie CONNECT; een stoere basic kast met strakke sokkel en koof gecombineerd met lockerdeuren met wit metalen grepen en 2 lades standaard voorzien van stevige, metalen ladegeleiders. Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen! In de hal, slaap- of kinderkamer: CONNECT past in iedere ruimte! 
€335,00