Aerosleep Matrasoplegger Protect: 70 x 150 cm
Aerosleep Matrasoplegger Protect: 70 x 150 cm Aerosleep Aerosleep beste koop juni 2015 consumentenbond

Aerosleep Matrasoplegger Protect: 70 x 150 cm

 1 review

Dit is een matrasoplegger bestaande uit 3 lagen: Ventilerende luchtlaag, Absorptielaag, ondoorlaatbare kunststoflaag. Voordelen van de ventilerende luchtlaag: Uw baby kan door de grote luchtdoorlaatbaarheid steeds ongehinderd blijven ademen, ook als deze zich op zijn buikje gedraaid heeft vermindert.
€69,95
Op voorraad

Opties

Koop nu
Dit is een matrasoplegger bestaande uit 3 lagen:
  • Ventilerende luchtlaag
  • Absorptielaag
  • Ondoorlaatbare kunststoflaag
Voordelen van de ventilerende luchtlaag: Uw baby kan door de grote luchtdoorlaatbaarheid steeds ongehinderd blijven ademen, ook als deze zich op zijn buikje gedraaid heeft vermindert. De ventilerende luchtlaag zorgt voor een optimale regeling van de lichaamstemperatuur. Hierdoor wordt de warmte voldoende afgevoerd waardoor de transpiratie aanzienlijk vermindert.
 
Voordelen van de absorptielaag: Bij braken of plassen wordt het (zure) vocht opgevangen door deze absorptielaag.
 
Voordelen van de ondoorlaatbare kunststoflaag: De ondoorlaatbare kunststoflaag beschermt de matras tegen vocht en vuil; Voorkomt dat de huisstofmijt uit de matras naar uw baby kan en beschermt de matras tegen vocht en vuil. Op 60 graden wasbaar.

Reviews

-

Een ideaal product!! Wij hebben de Aerosleep in het ledikant gehad, voor de veiligheid van onze dochter. Als het kindje dan omdraait, kan het altijd blijven ademen. Nu op het grote bed is dit niet meer nodig, maar toch hebben we ook voor dit grote bed 'n Aerosleep gekocht! Dit omdat het ideaal is wanneer een kind overgeeft of plast in zijn bed. Bed verschonen, Aerosleep in de wasmachine en je kan weer verder met je nachtrust! Geen ellende meer met een nat matras! Als ik dan toch één nadeel moet benoemen is het dat de Aerosleep er vrij lang over doet om te drogen aan de waslijn!