De Eekhoorn Robin buro grenen wit geborsteld
De Eekhoorn Robin buro grenen wit geborsteld De Eekhoorn Robin buro grenen wit geborsteld De Eekhoorn Robin buro grenen wit geborsteld

De Eekhoorn Robin buro grenen wit geborsteld

 0 reviews

​Huiswerk maken wordt pas echt leuk aan zo'n stoer buro. Losse spullen en kantoorbenodigdheden stop je met gemak weg in de ingebouwde lade en kastje. Voor een complete kinderkamer-look combineer je dit product met andere meubels uit de Robin serie.
€199,00

Opties

Koop nu
Huiswerk maken wordt pas echt leuk aan zo'n stoer buro. Losse spullen en kantoorbenodigdheden stop je met gemak weg in de ingebouwde lade en kastje. Voor een complete kinderkamer-look combineer je dit product met andere meubels uit de Robin serie. Dit buro is gemaakt van wit grenen en heeft een geborstelde afwerking. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Vipack Emma bed 90 x 200 cm

Vipack Emma bed 90 x 200 cm is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt in de kleuren Oak San Remo gecombineerd met Marakesh Brown Supermat.

U kunt er direct een bedbodem en/of slaap-bed-lade bij bestellen.

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!
€230,00