Diss Bedbank Sophie 90 x 200 cm
Diss Bedbank Sophie 90 x 200 cm Diss Bed Sophie 90 x 200 cm

Diss Bedbank Sophie 90 x 200 cm

 0 reviews

De Diss Bedbank Sophie 90 x 200 cm is een smeedijzeren bed van Siersmederij Diss uit Losser is modern en nostalgisch tegelijk. 
Tijdloos, handgemaakt en exclusief. 
In de smederij in Losser wordt elk bed op bestelling gemaakt, sommige onderdelen zelfs nog op ambachtelijke wijze in het smidsvuur. 
 
Verkrijgbaar in de kleuren wit, crème, zilver, antraciet, zwart of brons 
€699,00
Op voorraad

Opties

Koop nu

Diss Bedbank Sophie 90 x 200 cm


Dit smeedijzeren bed van Siersmederij Diss uit Losser is modern en nostalgisch tegelijk. 
Tijdloos, handgemaakt en exclusief. 
In de smederij in Losser wordt elk bed op bestelling gemaakt, sommige onderdelen zelfs nog op ambachtelijke wijze in het smidsvuur. 
 
U kunt er direct een rol-lattenbodem bij bestellen. 

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% korting!

De Diss bedden zijn voorzien van poedercoating. Dit is een proces waarbij de verf in poedervorm, onder statische electriciteit, op het metaal wordt gespoten. Daarna gaat het product in de oven, waarbij op zeer hoge temperatuur de verf als het ware om het metaal gebakken wordt. Voor alle producten worden uiteraard speciaal daarvoor geschikte en geteste poeders verwerkt.

In de smederij in Losser wordt elk bedje op bestelling gemaakt, sommige onderdelen zelfs nog op ambachtelijke wijze in het smidsvuur. Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop. Vandaar dat alle Diss Bedden hebben een keuring ondergaan op veiligheid volgens de Europese Normen bij keuringsinstituut SKH te Wageningen en alle Diss bedden zijn goedgekeurd. Er wordt een mooi hoogwaardig product afgeleverd. Het hele productieproces vindt binnenshuis plaats. We hopen dat u, net als wij, gecharmeerd bent van de Diss smeedijzeren producten.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Happy Baby Box Mejor Wit met zwarte letters

Bij zelf afhalen ontvangt u 10% afhaalkorting!


o   Materiaal: Grenen
o   Kleurstelling: Wit met zwarte tekst: "opgeruimd staat netjes"
o   Voorzien van verstelbare bodem en lade op geleiders
o   Binnenmaat: 79 x 91 cm
o   Diepte lade: ca. 41 cm
€279,95
 
Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Silver Brown - Farmer Deep Anthracite

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€699,00