BabyBj÷rn« Kinderstoel

 0 reviews

BABYBJ├fÔEUR"RN is de perfecte eerste stoel, waarin uw kind veilig en comfortabel zit vanaf zes maanden tot een leeftijd van circa twee jaar oud.
€219,90
Op voorraad

Opties

Koop nu
BabyBj├f┬Ârn├`┬« Kinderstoel

BABYBJ├fÔEUR"RN is de perfecte eerste stoel, waarin uw kind veilig en comfortabel zit vanaf zes maanden tot een leeftijd van circa twee jaar oud.
De BABYBJ├fÔEUR"RN Kinderstoel is praktisch en makkelijk te gebruiken dankzij de tafel die geopend kan worden en die ook functioneert als slimme vergrendelbeugel. Zonder ongemakkelijk te hoeven tillen, zet u uw kind erin vanaf de zijkant en haalt u het eruit, met de tafel in geopende stand. Als de tafel gesloten is en afgesteld, zit uw kind stevig op zijn plaats zonder dat een extra tuigje nodig is.

BABYBJ├fÔEUR"RN Kinderstoel is bovendien gemakkelijk schoon te houden dankzij het afneembare blad, dat eenvoudig met de hand kan worden afgewassen of in de vaatwasmachine. Soepel design in compact formaat neemt weinig plaats in en is gemakkelijk te plaatsen. Wordt eenvoudig ingeklapt om weg te zetten of mee te nemen.

De kunststof producten van BabyBj├f┬Ârn zijn volledig vrij van bisphenol A (BPA).
Opdat u zich veilig kunt voelen bij uw keuze, zijn we gestart met het markeren van al onze kunststof producten met ├óÔ`Č┬ŁBPA free├óÔ`Č┬Ł (BPA-vrij).

Omsluitend design met gebogen rugleuning en afstelbare tafel geeft een heerlijk zitcomfort voor kinderen vanaf zes maanden tot een leeftijd van twee jaar oud.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Gratis verzending

Mutsy Evo Combiwagen Black Brown Cognac - Nomad Deep Navy

De Mutsy Evo is populair bij vele ouders wereldwijd. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje en voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste kinderwagen voor een mooie prijs. De Mutsy Evo kan gebruikt worden met de reiswieg, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires.
€639,00